fbpx

Zuid-Holland

Asbestinventarisatie uitvoeren Zuid-Holland

Een asbestinventarisatie dient vaak gedaan te worden als er sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd bij een gebouw dat asbest bevat. Dit kan een woning zijn, maar ook een schuur of een ander bouwwerk. Een asbestinventarisatie moet altijd worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf. Voor een asbestinventarisatie in Zuid-Holland bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over de juiste certificaten en ervaring om zo een asbestinventarisatie goed uit te voeren. Op deze manier kunnen wij uw woning of een ander gebouw controleren op asbest. Als er asbest aanwezig is, maken wij ook een plan over hoe dit het beste en zo veilig mogelijk verwijderd kan worden.

Met een goede asbestinventarisatie kan dus duidelijk worden waar het asbest in een gebouw zit en of het überhaupt aanwezig is. Er zijn verschillende type inventarisaties die wij voor u uit kunnen voeren in Zuid-Holland. Zo is er een type A rapport, hierbij wordt er alleen een inventarisatie gedaan van het asbest die direct waar te nemen is. Als er een vermoeden is dat er op dieperliggende stukken asbesthoudend materiaal aanwezig is, dan moet er een type B inventarisatie worden uitgevoerd.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest laten verwijderen (Zuid-Holland) door Milieu Control

  Komt er door de asbestinventarisatie naar voren dat uw woning of het gebouw dat u heeft laten inventariseren asbest bevat? Dan moet deze asbest op een veilige en goede manier verwijderd te worden. Ga hier nooit zelf mee aan de slag! Asbest is namelijk erg gevaarlijk en al helemaal als er asbestvezels vrij kunnen komen. Deze vezels kunt u inademen en dit kan gevaarlijke gezondheidsrisico’s veroorzaken die zelfs dodelijk kunnen zijn. Als u asbestvezels hebt ingeademd zal u dit niet gelijk merken, in de loop der jaren zult u hier last van gaan krijgen. Om dit allemaal te voorkomen kunt u asbest het beste direct laten verwijderen en dat door een ervaren en gecertificeerd bedrijf. Milieu Control is zo’n bedrijf, wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van asbest en kunnen uw woning geheel vrijmaken van asbest en dat op een goede en veilige manier. Wij zijn gevestigd in Overijssel, maar ook voor asbestsanering in Zuid-Holland staan wij graag voor u klaar. Asbest is veel te vinden in daken van woningen, schuren en andere gebouwen. Vanaf 2024 zijn alle asbestdaken in Nederland verboden, voor deze tijd dienen de asbestdaken dus verwijderd te zijn. Bevat uw dak asbest of het schuurtje in uw tuin? Dan komen wij van Milieu Control bij u langs om dit veilig te verwijderen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Sloopwerkzaamheden en dakrenovatie in Zuid-Holland

  Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor asbestinventarisatie en asbestsanering in Zuid-Holland. Maar daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn bij diverse sloopwerkzaamheden en dakrenovaties. Als er sloopwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, dan dient er vaak eerst te worden gekeken of er asbest aanwezig is. Als er asbesthoudend materiaal aanwezig is, dan moet dit eerst worden verwijderd voordat men verder kan gaan met de sloopwerkzaamheden. Voordat de sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd, moet u ook vaak rekening houden met diverse vergunningen en meldingen. Zo moet u vaak eerst een sloopmelding doen bij de gemeente voordat het slopen pas echt kan worden voortgezet. Voor sloopwerkzaamheden in Zuid-Holland staan wij voor u klaar!

  Naast de sloopwerkzaamheden doen wij ook dakrenovaties in Zuid-Holland. Er zijn dus veel daken die nog asbest bevatten en die dus voor 2024 verwijderd dienen te worden. U kunt hier maar beter op tijd mee beginnen en dit niet tot het laatste aan laten komen. Het verwijderen van het asbest op uw dak en de renovatie van uw dak kunnen dan in één keer worden uitgevoerd. Daarnaast zijn we ook werkzaam in andere provincies, waaronder Zeeland.

  Uitstekende service en jarenlange ervaring

  Als u kiest voor Milieu Control dan kiest u automatisch voor kwaliteit. Door de jarenlange ervaring kunnen wij alle werkzaamheden op het gebied van asbest tot in de puntjes uitvoeren. Voordat wij daadwerkelijk beginnen, komen wij eerst bij u langs voor een gesprek. Hierin kunnen we de mogelijkheden bespreken en uw wensen duidelijk in kaart brengen. Door deze duidelijke vorm van aanpak, komt u bij ons niet voor verrassingen te staan. Dus wilt u graag uw woning in Zuid-Holland asbestvrij maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor asbestinventarisatie, sloopwerkzaamheden en dakrenovatie kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook eenvoudig online een offerte aanvragen, deze is geheel vrijblijvend en gratis!