fbpx

Asbestverwijdering Utrecht

Asbest verwijderen in Utrecht

Asbest, een gevaarlijke stof, maar waarom eigenlijk? De stof asbest hoeft niet altijd gevaarlijk te zijn, maar als er vezels vrij kunnen komen kan dit gezondheidsproblemen met zich mee brengen. Er twee verschillende vormen van asbest, zo is er vastgebonden asbest, deze vorm is het minst gevaarlijk. Daarnaast is er ook nog losgebonden asbest, hierbij kunnen de vezels loskomen en dit is dan ook erg gevaarlijk voor uw gezondheid. Asbest werd vroeger veel gebruikt in de bouw en veel woningen beschikken nog over materialen met daarin asbest verwerkt. In nieuwe woningen zal geen asbest meer te vinden zijn, ze zijn er namelijk in de jaren ‘90 achter gekomen dat het materiaal toch niet zo goed blijkt te zijn. Als uw woning asbest bevat, kunt u dit beter in alle gevallen laten verwijderen en al helemaal als het losgebonden asbest is. Wilt u asbest laten verwijderen in Utrecht en omgeving? Dan kunt u terecht bij Milieu Control. Wij verwijderen het asbest voor u op een geheel veilige manier, om zo de gevaarlijke gezondheidsrisico’s te voorkomen.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Eerst een asbestinventarisatie (Utrecht) uit laten voeren

  Wilt u asbest laten verwijderen in Utrecht, dan is verstandig om eerst een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Asbest kan op verschillende plekken in uw woning aanwezig zijn, zo kan het in de muren zitten of op het dak. Er moet dus eerst worden gekeken waar de asbest zit en hoe deze het beste kan worden verwijderd. Zo kunnen wij van Milieu Control een goed plan opstellen, deze duidelijk met u doorlopen en zo weet u ook precies wat er gaat gebeuren. Door onze duidelijke aanpak weet u gelijk waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Asbestinventarisatie moet ook worden uitgevoerd als u sloopwerkzaamheden wilt uitvoeren aan uw woning of als u uw dak wilt laten renoveren. Voordat deze werkzaamheden worden uitgevoerd moet er eerst vast worden gesteld of er geen asbest aanwezig is. Als dit wel zo is kan er met het inventarisatierapport duidelijk aan worden gegeven wat hiervoor gedaan moet worden om de werkzaamheden dan veilig en goed uit te kunnen voeren.

  Een asbestinventarisatierapport is niet altijd nodig, bij woningen die voor 1993 zijn gebouwd is het wel verplicht om deze inventarisatie uit te laten voeren. Er zijn verschillende typen asbestinventarisaties in Utrecht die wij van Milieu Control uit kunnen voeren. Zo is er een type A onderzoek, hierbij wordt een gebouw of object onderzocht en zo wordt er in kaart gebracht waar eventueel asbest zit. Dit wordt ook bemonsterd, alle monsters worden dan geanalyseerd en naar aanleiding van deze analyse wordt het duidelijk of het materiaal asbest bevat. Naast type A is er ook nog een type B onderzoek, deze wordt op basis van het type A onderzoek uitgevoerd. Dit is eigenlijk een diepgaand onderzoek en hierbij krijgen we een volledig beeld van het gebouw of het object. Wilt u graag meer informatie over een asbestinventarisatie in Utrecht, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Sloopwerkzaamheden en dakrenovatie in Utrecht

  Een dakrenovatie, u zit er misschien in eerste instantie niet op te wachten, maar het levert u wel veel wooncomfort op en een stuk minder zorgen. Na een tijd is dakbedekking vaak tot zijn einde en is het nodig om deze te laten vervangen. Het dak is het meest kwetsbare gedeelte van het huis en het is dan ook belangrijk dat u de renovatie gelijk uit laat voeren. Wilt u dit nou op een zo goed mogelijke manier doen, dan kiest u voor Milieu Control. Wilt u uw dak laten renoveren in (Amersfoort) Utrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons weet u zeker dat de dakrenovatie goed wordt uitgevoerd en daarnaast ook op de meest veilige manier. U komt niet voor verrassingen te staan en wij houden u goed op de hoogte van de werkzaamheden en processen.

  Naast dakrenovaties kunnen wij ook verschillende sloopwerkzaamheden in Utrecht voor u uitvoeren. Wij kunnen verschillende gebouwen en objecten voor u slopen en blijkt het dat er asbest aanwezig is, dan verwijderen wij dit ook gelijk voor u. Doordat wij van Milieu Control beschikken over de juiste certificaten en vakmensen kunnen wij deze werkzaamheden tot in de puntjes uitvoeren. Wij kunnen voor al onze werkzaamheden eerst op gesprek komen in Utrecht om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of verdere informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website, dit geldt voor zowel asbestsanering, asbestinventarisatie, dakrenovatie en sloopwerkzaamheden.