fbpx

Sloopwerkzaamheden Zeeland

Sloopwerkzaamheden in Zeeland

Eens in de zoveel tijd moet een woning of gebouw worden gecontroleerd op veiligheid. De mensen van Milieu Control hebben jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden. Oude stukken van gebouwen en woningen moeten plaats maken voor een nieuw deel. De oude restanten moeten dan wel eerst goed en veilig worden weggehaald. Oude restanten weghalen klinkt makkelijk, maar dat is het niet. Het getrainde team van Milieu Control weet precies wat erbij komt kijken en gaat volgens vaste richtlijnen te werk aan de sloopwerkzaamheden.

Onze mensen kijken voor het slopen eerst of de oude restanten veilig zijn. Er is kans op vrijkomen van gevaarlijke stoffen. Vroeger werd asbest vaak gebruikt bij het isoleren van gebouwen en woningen. Naderhand werd aangetoond dat asbest erg gevaarlijk is voor de gezondheid van de mens. Bij de sloopwerkzaamheden kunnen kleine asbest deeltjes in de lucht komen. Door deze in te ademen kunnen mensen er ziek worden. Daarom stellen de professionals van Milieu Control eerst vast of er asbest aanwezig is.

Offerte sloopwerkzaamheden aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig en snel sloopwerkzaamheden in Zeeland laten uitvoeren

  Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in Zeeland dat sloopwerkzaamheden snel en veilig uitvoert? Dan bent u bij Milieu Control op het juiste adres, wij zijn namelijk de specialist op het gebied van sloopwerkzaamheden. Wilt u graag weten of uw woning asbest bevat? Dan kunnen wij een asbestinventarisatie uitvoeren. Het hele pand wordt grondig doorzocht om te kijken of er asbest aanwezig is.

  Als er asbest aanwezig is, zullen wij dit op een professionele manier verwijderen. Wanneer het asbest verwijderd is, kan er aan de sloopwerkzaamheden worden begonnen. We maken graag een afspraak met u om langs te komen. Wij geven een adviesgesprek, waarin alle belangrijke informatie over de sloopwerkzaamheden worden verschaft. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast kunt u makkelijk een contact met ons opnemen over de sloopwerkzaamheden in Zeeland.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Milieu Control is de specialist op het gebied van sloopwerkzaamheden

  De professionals van Milieu Control zijn alleen maar tevreden met de beste kwaliteit. Al onze verschillende sloopwerkzaamheden dienen volgens de vaste richtlijnen te worden uitgevoerd. Niet zijn we alleen gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden, maar ook in asbestinventarisatie en het renoveren van asbestdaken.

  Door de jarenlange ervaring weten wij precies hoe de sloopwerkzaamheden perfect uitgevoerd moeten worden. Heeft u behoefte aan ervaren mensen in Zeeland voor het renoveren of slopen van woningen of gebouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: (0546) 24 11 22.