fbpx

Sloopwerkzaamheden Utrecht

Sloopwerkzaamheden in Utrecht laten uitvoeren

Heeft u een huis in Utrecht en is er een verbouwing op de planning? Dan is Milieu-control de beste oplossing om onroerend goed en kleinere componenten af te breken. Met de jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij geschikt om alles af te breken. Het verouderde moet plaats maken voor het nieuwe deel, maar eerst moeten de verouderde delen professioneel weggehaald worden. Het weg halen van deze verouderde delen klinkt erg makkelijk, maar dat is het helaas niet. Bij de sloopwerkzaamheden komen er veel dingen kijken, het is daarom van belang dat een getraind team dit zorgvuldig uitvoert. De goed getrainde mensen van Milieu Control zijn ter beschikking in heel Utrecht en kunnen elke klus opknappen. Voordat alles gesloopt wordt is het van belang dat dit veilig gebeurd, niks is zo vervelend als gevaarlijke stoffen die vrijkomen. Veel gebouwen bevatten asbest, asbest werd vroeger vaak gebruikt om gebouwen te bouwen, maar het is aangetoond dat dit erg gevaarlijk is. Daarom stellen wij eerst vast of er geen asbest aanwezig is.

Offerte sloopwerkzaamheden aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig alle sloopwerkzaamheden in Utrecht uitwerken

  Bij interesse in professionele sloopwerkzaamheden in Utrecht, is Milieu Control gegarandeerd de juiste keuze. Met het geweldige getrainde team helpen we iedereen graag verder. Met de kennis die wij als bedrijf vergaard hebben, kunnen wij alles slopen van gebouwen, garages, schuren tot pakhuizen. Met de perfecte snelle sloopwerkzaamheden is de klus zo klaar om er iets nieuws op te bouwen. Op afspraak komen wij langs om te checken of er geen asbest aanwezig is. Bepaalde soorten asbest is zo met het blote oog te zien, maar andere asbest weer niet, daarom is het handig dat wij dit testen met onze apparatuur. Het is niet best als er asbest vrijkomt in de omgeving, daarom zetten wij de puntjes op de i als het gaat om asbestcontroles. Tijdens het gesprek over onze diensten leggen we duidelijk en netjes uit hoe en wanneer de sloopwerkzaamheden in Utrecht worden uitgevoerd. Daarnaast zijn andere mogelijkheden zijn ook te bespreken.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  De specialist als het om sloopwerkzaamheden gaat

  Bij Milieu Control gaat het niet om de kwantiteit die wij afbreken maar om de kwaliteit die bij de sloopwerkzaamheden worden geleverd. De preventiemaatregelen tegen asbest zijn veilig en vertrouwd. Deze topkwaliteit van sloopwerkzaamheden in Utrecht zult u nergens anders vinden. Online is gemakkelijk een offerte aan te vragen om te zien hoeveel de sloopwerkzaamheden kosten. Als er meer informatie nodig is om u te overtuigen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op de e-mail: info@milieu-control.nl. Telefonisch zijn onze medewerkers bereikbaar op: (0546) 24 11 22.