fbpx

Sloopwerkzaamheden Groningen

Sloopwerkzaamheden in Rotterdam laten uitvoeren

Heeft uw woning in Rotterdam een verbouwing op de planning staan? Dat is fantastisch nieuws, maar heeft u ook gedacht aan de sloopwerkzaamheden die hier bij komen kijken? Er zijn tegenwoordig nog veel woningen die asbest bevatten. Voordat u begint aan de sloopwerkzaamheden, is het van belang dat u uw woning laat controleren op asbest. Als er geen asbest aanwezig is, kunnen de sloopwerkzaamheden gewoon door gaan. In sommige gevallen dient u wel eerst een sloopmelding te maken bij de gemeente waar u woont. Dit betekent niet dat u een vergunning hoeft aan te vragen, maar het sloopproces moet uitgevoerd worden door een professioneel bedrijf met certificeringen. Bevat uw woning wel asbest? In dit geval moeten er extra maatregelen genomen worden. Asbest is namelijk gevaarlijk voor uw gezondheid en dient op de juiste wijze verwijdert te worden. Milieu Control kan naast het uitvoeren van sloopwerkzaamheden ook asbest verwijderen. Op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw sloopwerkzaamheden in Rotterdam? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres!

Offerte sloopwerkzaamheden aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig en vlot een deel van uw woning laten slopen

  Wij van Milieu Control staan graag voor u klaar om sloopwerkzaamheden in Rotterdam uit te voeren. Ons team beschikt over expertise en jarenlange ervaring, waardoor we u in elke situatie perfect van dienst kunnen zijn. Voordat wij beginnen aan het sloopproces, voeren onze specialisten gedetailleerd een asbestinventarisatie uit. Hierbij wordt er gekeken of er asbest aanwezig is, indien dit het geval is bekijken wij hoe dit veilig verwijderd kan worden. Milieu Control is namelijk een gecertificeerd bedrijf, wat betekent dat wij voor u veilig en vlot asbest kunnen saneren. Voor alle sloopwerkzaamheden in Rotterdam wordt er een vakkundig plan opgesteld, welke wij in een adviesgesprek graag met u bespreken. Bij dit adviesgesprek komen vaak ook nog andere mogelijkheden of tips ter sprake waar u daadwerkelijk iets aan hebt voor uw sloopwerkzaamheden in Rotterdam.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Milieu Control is dé specialist op het gebied van sloopwerkzaamheden in Rotterdam

  Wij van Milieu Control streven naar een veilig en vlot resultaat en voeren alle sloopwerkzaamheden in Rotterdam tot in de puntjes uit. Naast het uitvoeren van sloopwerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in asbestsanering. Wilt u graag informatie inwinnen over sloopwerkzaamheden in Rotterdam en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Ook komen we graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om alle mogelijkheden en wensen in kaart te brengen. Daarnaast garanderen wij u een transparante werkwijze waardoor u nooit voor verassingen komt te staan. Milieu Control is erg flexibel en is te allen tijde in staat om met u mee te denken.