fbpx

Sloopwerkzaamheden Overijssel

Sloopwerkzaamheden in Overijssel uitvoeren

Is er een onderdeel van uw woningen wat eigenlijk weg moet of vervangen moet worden? Dan komen daar vaak sloopwerkzaamheden bij kijken. Er zijn tegenwoordig nog veel woningen die asbest bevatten. Bij het laten uitvoeren van sloopwerkzaamheden is het van belang dat er eerst wordt uitgesloten of er asbest aanwezig is. Als er geen asbest zit, dan kunnen de sloopwerkzaamheden vaak gewoon worden uitgevoerd. In sommige gevallen dient u hier wel eerst een sloopmelding van te maken bij de gemeente waar u woont. Bevat het te slopen gedeelde van uw woning of van een gebouw wel asbest, dan moeten hier andere maatregelen voor worden genomen. De sloopwerkzaamheden kunnen dan niet zomaar worden uitgevoerd. Doordat asbest erg gevaarlijk kan zijn voor uw gezondheid dient dit eerst op een veilige manier verwijderd te worden. Wilt u graag sloopwerkzaamheden uit laten voeren in Overijssel? Dan kunnen wij van Milieu Control u daar verder bij helpen. Daarnaast kunnen wij ook, als er asbest aanwezig, dit veilig en goed verwijderen zodat daarna de sloopwerkzaamheden goed uit kunnen worden gevoerd.

Offerte sloopwerkzaamheden aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig en voordelig een deel van uw woning laten slopen

  Wij van Milieu Control staan graag voor u klaar als u een deel van uw woning of van een gebouw wilt laten slopen in Overijssel. Hierbij kunt u denken aan de sloop van een aanbouw, een schuur, garage of een ander gebouw. Voordat er sloopwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd is het erg belangrijk om zeker te weten of het te slopen deel asbest bevat of niet. Sommige asbestdelen kunt u met het blote oog zien, maar er zijn ook situaties waarbij dit niet in de eerste oogopslag te zien is. Voordat u dan de sloopwerkzaamheden uit kunt voeren dient er eerst een asbestinventarisatie te worden uitgevoerd. Hierbij wordt dan gekeken of er asbest aanwezig is, en zo ja, hoe dit dan zo veilig mogelijk verwijderd kan worden. Doordat wij een gecertificeerd bedrijf zijn kunnen wij deze asbestinventarisatie zelf uitvoeren. Daarnaast kunnen wij de asbestsanering voor u uitvoeren en ook nog eens de bijkomende sloopwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al deze werkzaamheden tot in de puntjes uitvoeren in Overijssel.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Specialist in sloopwerkzaamheden en asbestsanering

  Bij Milieu Control bent u ervan verzekerd dat de sloopwerkzaamheden goed worden uitgevoerd en dat daarnaast het asbest veilig en goed wordt verwijderd. Wij streven namelijk altijd naar kwaliteit en willen dat u tevreden bent over onze werkzaamheden. Wilt u graag eerst informatie over sloopwerkzaamheden in Overijssel, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier kunnen we de mogelijkheden met u bespreken en ook uw ideeën en wensen in kaart brengen. Door onze duidelijke werkwijze komt u bij ons niet voor verrassingen te staan. U kunt bij ons dus terecht voor sloopwerkzaamheden in Overijssel, maar ook voor asbestsanering, asbestinventarisatie en dakrenovatie. Op onze website kunt u eenvoudig online gratis een offerte aanvragen, deze is geheel vrijblijvend. Wij van Milieu Control zijn erg flexibel en zijn altijd in staat om met u mee te denken.