fbpx

Sloopwerkzaamheden Limburg

Sloopwerkzaamheden in Limburg | Milieu-Control

Wilt u een professioneel bedrijf inhuren dat diverse sloopwerkzaamheden in Limburg voor u uit moet voeren? Zoek dan niet verder want Milieu-Control is uw geschikte partner voor dit soort klussen. We hebben al vele jaren ervaring met het uitvoeren van sloopwerkzaamheden aan huizen, bedrijfspanden en overige gebouwen. Gaat u verbouwen of slopen? In veel gevallen bent u verplicht om eerst een asbestinventarisatie uit te laten voeren. We zijn ook gespecialiseerd in asbestinventarisatie en asbestsanering, dus als er blijkt dat er na de asbestinventarisatie ook daadwerkelijk asbest is gevonden en verwijderd moet worden dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Bent u op zoek naar gecertificeerd bedrijf dat veel ervaring heeft met het uitvoeren van sloopwerkzaamheden? U kunt terecht bij de professionals van Milieu-Control. We zitten gevestigd in Wierden maar we zijn werkzaam door heel Nederland. Voor sloopwerkzaamheden in de provincie Limburg kunt u ons dus inschakelen.

Gecertificeerd bedrijf met experts

Voordat wij beginnen met de verschillende sloopwerkzaamheden zullen wij eerst een asbestinventarisatie uitvoeren om vast te stellen of er asbest in een pand aanwezig is. Als er blijkt dat er asbest aanwezig is dan zullen we passende maatregelen treffen en de gevonden asbest op een effectieve manier verwijderen. Het verwijderen van asbest moet nauwkeurig gebeuren omdat dit materiaal slechte gevolgen kan hebben op uw gezondheid. We zijn gespecialiseerd in asbestsanering, dakrenovatie en sloopwerkzaamheden dus u kunt ons inschakelen voor diverse klussen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem direct contact op en schakel Milieu-Control in voor sloopwerkzaamheden in Limburg.

asbestinventarisatie - Milieu Control

Specialisten in sloopwerkzaamheden, asbestinventarisatie en asbestverwijdering

Milieu-Control is een SC-530 gecertificeerd bedrijf met een specialisatie voor sloopwerkzaamheden, asbestinventarisatie, dakrenovatie en asbestverwijdering. We zitten gevestigd in Wierden, maar zijn werkzaam door heel Nederland. Waarom u moet kiezen voor Milieu-Control? We hebben jarenlange ervaring op bovenstaande gebieden en hebben eigen werknemers in dienst. We zijn meedenkend en flexibel en helder in onze communicatie.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor asbestinventarisatie, asbestsanering of sloopwerkzaamheden? Milieu-Control heeft vakbekwame personeelsleden in dienst om uw problemen op te lossen. Vraag direct een offerte aan als u gebruik wil maken van onze diensten.

Eenvoudig een offerte aanvragen

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het telefoonnummer  (0546) 24 11 22.