fbpx

Sloopwerkzaamheden Groningen

Sloopwerkzaamheden in Groningen door Milieu Control

Wilt u gaan verbouwen bij uw woning in Groningen en moet er iets weg of vervangen worden? Dan kan het zo zijn dat er sloopwerkzaamheden gedaan moeten worden. Als u sloopwerkzaamheden in Groningen wilt laten uitvoeren is het van belang dat eerst uitgesloten wordt of er asbest aanwezig is. Als er geen asbesthoudend materiaal aanwezig is bij uw woning in Groningen is er niks aan de hand en kunnen de sloopwerkzaamheden gewoon worden uitgevoerd. In sommige gevallen dient u wel even een sloopmelding te maken bij de gemeente waar u woont. Het kan best voorkomen dat uw woning in Groningen asbesthoudend materiaal bevat. Asbest is in veel woningen van voor de jaren negentig gebruikt. Dit komt doordat asbest brandbestendig is en goed isoleert. Toch zijn we er in Nederland achter gekomen dat asbest niet goed voor de gezondheid is. Daarom dient u bij sloopwerkzaamheden met asbesthoudende materialen andere maatregelen te nemen. De sloopwerkzaamheden mogen dan niet zomaar uitgevoerd worden. Het asbest in uw woning dient eerst op een veilige manier verwijderd te worden. Als u sloopwerkzaamheden wilt laten uitvoeren in Groningen bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder, ook als er asbest geconstateerd wordt. Wij van Milieu Control kunnen dit veilig en goed verwijderen zodat de sloopwerkzaamheden plaats kunnen vinden.

Offerte sloopwerkzaamheden aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig diverse sloopwerkzaamheden laten uitvoeren in Groningen

  Heeft u interesse om sloopwerkzaamheden uit te laten voeren bij uw woning in Groningen? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen u helpen bij het slopen van een aanbouw, een schuur, garage of een ander gebouw. Voordat u begint met sloopwerkzaamheden dient eerst een asbestinventarisatie uitgevoerd te worden. Hierbij wordt gekeken of er asbest aanwezig is of niet. Sommige asbestdelen kunt u niet met het blote oog zien. Wij van Milieu Control zijn een gecertifieerd bedrijf en kunnen asbestinventarisatie zelf uitvoeren. Mocht uw woning in Groningen asbest bevatten kunnen wij ook asbestsanering toepassen op uw woning. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al deze werkzaamheden tot in de puntjes uitvoeren in Overijssel. Wilt u sloopwerkzaamheden in Groningen goed laten verlopen? Met de hulp van Milieu control wordt dat nog makkelijker en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw ideeën in kaart te brengen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Veilig en voordelig sloopwerkzaamheden en asbestsanering in Groningen

  Bij Milieu Control staan wij voor kwaliteit van onze werkzaamheden. Wij zijn ervan verzekert dat de sloopwerkzaamheden bij uw woning in Groningen goed worden uitgevoerd en dat asbest veilig en goed worden verwijderd. Wilt u graag eerst informatie over sloopwerkzaamheden in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier kunnen we de mogelijkheden met u bespreken en ook uw ideeën en wensen in kaart brengen. Door onze duidelijke werkwijze komt u bij ons niet voor verrassingen te staan. Op onze website kunt u eenvoudig online gratis een offerte aanvragen, deze is geheel vrijblijvend. Wij van Milieu Control zijn erg flexibel en zijn altijd in staat om met u mee te denken.