fbpx

Sloopwerkzaamheden Friesland

Sloopwerkzaamheden in Friesland door Milieu Control

Wanneer u uw woning wilt gaan verbouwen of slopen is het verstandig om te controleren of er asbest aanwezig is. Als er asbest in u woning zit en u gaat sloopwerkzaamheden uitvoeren, kunnen er asbestvezels vrij komen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. U mag asbest van grote hoeveelheden niet zelf verwijderen. U kunt dit het beste laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Als u van plan bent om te gaan slopen, moet u in sommige gevallen een sloopmelding maken bij de gemeente. Dit ligt aan de hoeveelheid sloopafval dat vrij komt. U heeft geen vergunning nodig als u een deel van uw woning wilt slopen. U moet wel een sloopmelding bij de gemeente maken als er meer dan 10m3 sloopafval vrij komt tijdens de sloopwerkzaamheden. Als u asbest in of om uw woning heeft, moet u ook een sloopmelding maken in de gemeente waar u woont. U kunt het beste de sloopwerkzaamheden in Frieslandlaten uitvoeren die specialisten. Milieu Control is een gespecialiseerd bedrijf in asbestverwijdering en sloopwerkzaamheden die voor u de sloopwerkzaamheden op een veilige manier kan uitvoeren.

Offerte sloopwerkzaamheden aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig sloopwerkzaamheden laten uitvoeren

  Wij helpen u graag verder bij de sloopwerkzaamheden van uw woning, of een deel van uw woning in Friesland. Milieu Control is gevestigd in Wierden, maar wij voeren onze werkzaamheden ook uit in Friesland. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van asbestsanering, asbestinventarisatie, dakrenovatie en sloopwerkzaamheden. Als u niet zeker weet of uw woning asbest bevat kunnen wij van Milieu Control eerst een inventarisatie uitvoeren. Als er asbest in een gedeelte van uw woning zit dat u wilt gaan slopen, kunnen wij van Milieu Control dit voor u verwijderen. Het verwijderen van asbest kunt u het beste laten doen door een gespecialiseerd bedrijf zoals Milieu Control. Wij verwijderen de asbest volgens de juiste richtlijnen en het gebeurt op een geheel veilige manier. Na het verwijderen van het asbest kunnen wij veilig de sloopwerkzaamheden uitvoeren. U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website als u graag wilt weten wat het gaat kosten. Voor een adviesgesprek komen wij graag bij u langs in Friesland.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Sloopwerkzaamheden in Friesland laten uitvoeren door specialisten

  Om de sloopwerkzaamheden in Friesland op een veilige manier uit te voeren, kunt u dit het beste laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Milieu Control is een gespecialiseerd bedrijf met de juiste certificaten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van asbestsanering, asbestinventarisatie, dakrenovatie en sloopwerkzaamheden. Wij zijn een vertrouwd partner door onze jarenlange ervaring. Milieu Control werkt volgens die juiste richtlijnen die wettelijk zijn vastgesteld en met de goede certificering. U kunt contact met ons opnemen voor een goed adviesgesprek. U kunt ons bereieken op (0546) 24 11 22 of via info@milieu-control.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij brengen samen met u de wensen in kaart en wij vertellen de mogelijkheden die er nog meer zijn. U komt niet voor onverwachte verrassingen te staan, want alles staat duidelijk in onze vrijblijvende offertes.