fbpx

Sloopwerkzaamheden Flevoland

Flevoland sloopwerkzaamheden

Heeft u een verbouwing of sloopwerkzaamheden aan uw woning in Flevoland in de planning? Hou er rekening mee dat er eerst gecontroleerd moet worden of er geen asbest aanwezig is. Als asbest vrij zou komen, dan kan dit ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. De asbestvezels die vrij kunnen komen zijn schadelijk en daarom is het verstandig om een vakkundige partij in te schakelen voor asbestinventarisatie en sloopwerkzaamheden. U kunt contact opnemen met Milieu-Control als u op zoek bent naar een partij die asbestinventarisatie en sloopwerkzaamheden voor u moet uitvoeren. Wij gaan dan eerst een adviesgesprek met u aan om onze werkzaamheden te bespreken. Een van onze werknemers zal bij u langskomen om in kaart te brengen wat er moet gebeuren en om te kijken of er behoefte is aan asbestsanering. Voor sloopwerkzaamheden in Flevoland kunt u terecht bij Milieu-Control!

Specialisten in asbestopsporing en verwijdering

Bent u op zoek naar een bedrijf die sloopwerkzaamheden aan uw woning in Flevoland kan uitvoeren? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met Milieu-Control. Onze vakkundige werknemers staan graag voor u klaar. We zullen voordat we aan de slag gaan bij u langskomen om de sloopwerkzaamheden te bespreken. Waar nodig voeren we een asbestinventarisatie uit, want als er asbest vrij kan komen dan kan dit schadelijk voor de gezondheid zijn. We zullen dus onderzoeken wat er nodig is om de sloopwerkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Als het nodig is om het asbest te saneren, dan kunt u ook op ons vertrouwen. We hebben veel ervaring met het verwijderen van asbest. We zijn een SC-530 gecertificeerd bedrijf en we werken dus conform de gestelde richtlijnen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan direct een offerte aan.

Milieu Control NL - Sloopwerkzaamheden

Meedenkend en flexibel

Onze medewerkers streven altijd naar kwaliteit en dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden zijn we in staat om aan uw eisen te voldoen. We zijn meedenkend, assertief en flexibel, we zullen u daarom altijd goed op de hoogte brengen van hoe we te werk gaan en of er asbestsanering nodig is voordat de sloopwerkzaamheden in uw woning in Flevoland kunnen beginnen. Het verwijderen van aangetroffen asbest wordt conform de SC-530 richtlijnen gedaan zodat er geen enkele kans bestaat op gezondheidsproblemen. Bent u benieuwd of wij op korte termijn beschikbaar zijn? Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.