fbpx

Sloopwerkzaamheden Drenthe

Sloopwerkzaamheden door Milieu Control in Drenthe

Milieu Control specialisten in asbest verwijdering en sloopwerkzaamheden is gevestigd in Wierden, maar onze werkzaamheden worden ook uitgevoerd in Drenthe. De meeste werkzaamheden die wij verrichten sluiten op elkaar aan. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor sloopwerkzaamheden, dan wordt er in de meeste gevallen ook een asbestinventarisatie uitgevoerd. Wanneer uw een gedeelte van uw huis of pand wil slopen, dan wordt er door ons eerste gekeken of er asbest aanwezig is. Wanneer u hier mee bezig gaat moet u de gemeente hiervan op de hoogte brengen, dat wil niet zeggen dat u een vergunning nodig heeft. Het is van belang dat uw deze werkzaamheden laat uitvoeren door een professioneel bedrijf die de juiste certificeringen heeft, bij Milieu Control bent u daarvoor aan het juiste adres.

Offerte sloopwerkzaamheden aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Laat uw huis of pand op een veilige manier slopen in Drenthe

  Bent u op zoek naar een bedrijf in Drenthe die u goed kan helpen bij verschillende soorten sloopwerkzaamheden? Dan hoeft u niet verder te zoeken, Milieu Control is de specialist op het gebied van sloopwerkzaamheden. Weet u niet zeker of u woning asbest bevat? Dan kunnen wij voor u eerst een inventarisatie uitvoeren. Wij gaan het pand of object wat gesloopt moet worden eerste goed inspecteren om te kijken of er asbest aanwezig is, is dit het geval dan zullen wij het asbest voor u op een professionele manier verwijderen. Wanneer het asbest verwijderd is kunnen wij van start gaan met de sloopwerkzaamheden. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek, waarin wij informatie geven over de sloopwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Daarnaast vertellen wij graag welke mogelijkheden er nog meer mogelijk zijn. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden in Drenthe zijn.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Milieu Control de specialist in sloopwerkzaamheden in Drenthe en omstreken

  Wij gaan altijd voor de om de beste kwaliteit aan u te leveren. Zo hebben voeren wij verschillende sloopwerkzaamheden op de juiste manier uit. Denk hierbij aan dat wij alles volgens de voor geschreven veiligheidsnormen uitvoeren. Daarnaast is ons bedrijf gespecialiseerd in asbestinventarisatie, het renoveren van daken en het verwijderen van asbest. Door onze jarenlange ervaring weten onze vakmensen precies hoe ze de werkzaamheden op een perfecte manier kunnen uitvoeren. Heeft u een woning in Drenthe die gesloopt moet worden of gerenoveerd moet worden? Neem dan nu contact op met Milieu Control en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. U kunt ons bereiken per telefoon, maar u kunt ook ons contact formulier invullen. Wij maken graag een offerte op maat voor u.