fbpx

Asbestverwijdering Overijssel

Asbestsanering Overijssel

Asbest is een natuurlijk product wat veel verwerkt zit in bouwmaterialen, asbest werd dus veel in de bouw gebruikt. Tegenwoordig is het gebruik van asbest sterk gedaald, omdat het toch niet zo’n goede stof is dan wat ze vroeger dachten. Asbest kan namelijk erg schadelijk zijn voor uw gezondheid, dit geldt alleen voor asbest waar de vezels bij vrij kunnen komen. Er zijn verschillende vormen van asbest, zo hebt u hechtgebonden asbest, dit zit vaak verwerkt in materiaal en hoeft niet direct verwijderd te worden. De asbestvezels zitten namelijk goed vast en kunnen niet vrijkomen. Naast deze vorm van asbest is er ook losgebonden asbest, over deze asbest wordt vaak gesproken. Deze vorm van asbest is namelijk schadelijk voor de gezondheid, hierbij kunnen asbestvezels makkelijk vrijkomen en dit vergroot gezondheidsrisico’s. Bij losgebonden asbest is het verstandig om het asbest te laten verwijderen om zo het gevaar van asbest te kunnen voorkomen. Dit moet worden gedaan door een gecertificeerd bedrijf, dit omdat asbest schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. In Overijssel kunt u kiezen om de asbestsanering te laten uitvoeren door Milieu Control. De asbestsanering in Overijssel wordt gedaan met behulp van de juiste benodigdheden om het op een zo veilig mogelijke manier uit te kunnen voeren. Wij komen graag bij u langs in Enschede, Hengelo, Wierden en verder in die omgeving. Daarnaast zijn we ook werkzaam in andere provincies.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestinventarisatie en asbest verwijderen Overijssel

  Asbest zit in veel woningen en gebouwen, vooral woningen en gebouwen die voor 1984 zijn gebouwd. Voor die tijd werden er veel huizen gebouwd en werd er gebruik gemaakt van asbest, na 1984 werd er vrijwel geen gebruik meer gemaakt van asbest. Huizen en gebouwen die na ongeveer de jaren ’80 zijn gebouwd bevatten vrijwel geen asbest meer. De woningen die ervoor zijn gebouwd echter nog wel en deze asbest moet tegenwoordig vaak worden verwijderd. In 2024 moeten zelfs alle asbestdaken zijn verwijderd en hier kunt u dan beter op tijd mee beginnen.

  Bent u van plan om uw dak te renoveren dan is het van belang dat er eerst een asbestinventarisatie wordt uitgevoerd. Bij Milieu Control bent u aan het juiste adres als u een asbestinventarisatie in Overijssel wilt laten uitvoeren. Als u de asbestinventarisatie uit laat voeren door Milieu Control, dan bent u er zeker van dat dit goed gebeurd en vooral op een veilige manier. Bevat uw woning asbest wat moet worden verwijderd, dan staan wij ook graag voor u klaar. Asbest saneren in Overijssel kunt u gerust aan ons overlaten. Wij bevinden ons in Wierden, maar komen ook graag bij u langs in Enschede, Hengelo en andere plaatsen in Overijssel. Daarnaast beschikken wij over de juiste certificaten en wij voeren alles professioneel en volgens de richtlijnen uit.

  Milieu Control is een gecertificeerd bedrijf die kwaliteit levert

  Milieu Control is een gecertificeerd en professioneel bedrijf met jarenlange ervaring. Wij van Milieu Control zijn vooral gespecialiseerd in asbestsanering, maar wij kunnen u ook verder helpen met asbestinventarisatie, dakrenovatie en verschillenden sloopwerkzaamheden. Als u kiest voor Milieu Control, dan kiest u voor kwaliteit en vakwerk. Wij geven advies op maat en lichten u op tijd in zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Milieu Control bevindt zich in Wieren (Overijssel), wij zijn dan ook werkzaam in heel Overijssel en verder in het land. Hebt u plannen om asbest te laten verwijderen, uw dak te laten renoveren of andere werkzaamheden op het gebied van asbest? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website, hier kunt u eenvoudig aangeven waar u een offerte voor aan wilt vragen. U ontvangt naar de aanvraag een duidelijk offerte en voor verdere informatie hierover kunt u ons altijd contacteren. U kunt ook kijken bij onze diensten voor meer informatie over asbestsanering, asbestinventarisatie, dakrenovatie of sloopwerkzaamheden. Wij van Milieu Control komen ook graag bij u langs voor een adviesgesprek in Overijssel om zo alles nog eens duidelijk in kaart te kunnen brengen en ook uw ideeën en wensen toe te voegen. Neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag eenvoudig een offerte aan via onze website!

  Voor sloopwerkzaamheden en dakrenovatie (Overijssel) kunt u bij ons terecht

  Voordat u een gebouw laat slopen moet er eerst een asbestinventarisatie worden uitgevoerd. Er moet namelijk eerst worden gekeken of er asbest aanwezig is, er moet dan worden geïnventariseerd hoe de sloop dan het beste kan worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor de renovatie van uw dak, als hier asbest in zit moet dit goed worden uitgevoerd en vooral op een veilige manier. Als er een asbestinventarisatie is uitgevoerd kan uw woning veilig worden gesloopt en uw dak op de juiste manier worden gerenoveerd. Bij dakrenovatie in Overijssel wordt er ook vaak gelijk gekozen voor isolatie, op deze manier zorgt u naast een veilige woonomgeving ook voor het besparen op uw energiekosten. Diverse sloopwerkzaamheden in Overijssel en het laten renoveren van uw dak kunt u gerust overlaten aan Milieu Control. Wij zorgen ervoor dat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!