fbpx

Sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden laten uitvoeren door Milieu Control

Bent u van plan om een deel van uw woning te slopen of een gebouw? Dan moet er eerst worden gecontroleerd of er geen asbest aanwezig is. Asbest is namelijk een gevaarlijke stof, dit geldt vooral voor de asbestvezels die vrij kunnen komen tijdens verschillende sloopwerkzaamheden. Hebt u plannen om te slopen, dan moet dit eerst bij de gemeente worden gemeld. U hoeft hier verder geen vergunning voor te hebben, maar de gemeente moet er wel vanaf weten. Voordat u begint met slopen is het verstandig om een asbestinventarisatie uit te laten voeren om er zo achter te komen of er eventuele asbest eerst verwijderd moet worden. Als dit het geval is, dan kan het asbest eerst worden gesaneerd en daarna kunt u beginnen met de sloopwerkzaamheden. U kunt dit allemaal het beste uit laten voeren door een professioneel en gecertificeerd bedrijf. Milieu Control kan u hierbij verder helpen, zowel de asbestinventarisatie als sanering en de verdere sloopwerkzaamheden.

Milieu Control NL - Sloopwerkzaamheden
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Eigen werknemers in dienst
  • Jarenlange ervaring
  • Transparante offertes
  • Meedenkend en flexibel

Voordelig en veilig een woning of gebouw laten slopen

Bent u op zoek naar een goed bedrijf die verschillende sloopwerkzaamheden voor u uit kan voeren? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Als uw woning asbest bevat is het noodzakelijk om dit aan te geven, weet u dit niet zeker dan kunnen wij ook eerst een inventarisatie voor u uitvoeren. Wij kijken naar het object dat gesloopt moet worden en onderzoeken dit goed, als er asbest is dat verwijderd moet worden dan zullen wij dit voor u kunnen doen. Als dat is gebeurd kunnen wij de verder sloopwerkzaamheden doorzetten en zo op een veilige manier de sloop van uw woning uitvoeren. Wilt u eerst graag informatie over de sloopwerkzaamheden die wij uit kunnen voeren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook komen wij graag langs voor een adviesgesprek, om zo alle mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen.

Specialisten in asbestverwijdering en sloopwerkzaamheden

Wij van Milieu Control streven altijd naar kwaliteit, zo kunnen wij diverse sloopwerkzaamheden goed uitvoeren en dat op een veilige manier. Naast sloopwerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in asbestinventarisatie, het verwijderen van asbest en ook kunnen wij daken renoveren. Door onze jarenlange ervaring en goede kennis van zaken kunnen wij al deze werkzaamheden op de juiste manier en volgens de richtlijnen uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek. U kunt ons bellen of mailen, daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wilt u graag gelijk weten wat het u gaat kosten, dan kunt u ook eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website!