fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie uit laten voeren door Milieu Control

Asbest is veel gebruikt in verschillende materialen voor onder andere in de bouw. Tot de jaren tachtig is asbest toegepast in diverse materialen om woningen en gebouwen mee te bouwen, hierna is de productie van asbest bevattende materialen flink afgenomen. Rond die tijd zijn ze er in Nederland achter gekomen dat asbest niet goed was voor uw gezondheid, dit geldt trouwens vaak alleen voor losgebonden asbest. De huizen die na de jaren 80 zijn gebouwd bevatten veelal geen asbest meer, en de nieuwbouwhuizen van nu ook niet meer. Toch zijn er altijd nog woningen die asbest bevatten, er wordt aangeraden om deze asbest te laten verwijderen. Het dak is een veel voorkomende plek waar asbest in zit verwerkt. Asbestdaken zijn tot 2024 toegestaan, maar daarna moeten deze allemaal weg zijn. Het is dus aan te raden om asbest in het dak zo snel mogelijk te laten verwijderen. U kunt dan kiezen voor dakrenovatie, dit kunt u uit laten voeren door Milieu Control.

Uw dak professioneel laten renoveren

Er zijn veel gebouwen die asbestgolfplaten hebben, maar asbest is ook te vinden op vlakke beplating en op andere daken van woningen en gebouwen. Een asbest dak is, naast dat het schadelijk kan zijn voor uw gezondheid, slecht geïsoleerd en verliest u hierdoor veel warmte in uw woning. Door te kiezen voor een dakrenovatie zorgt u voor een veilige woonomgeving en u bespaart daarnaast gelijk op uw energiekosten. Wij van Milieu Control kunnen geheel naar wens uw dak renoveren, dit gebeurt op een veilige manier en volgens de richtlijnen. Wij beschikken over verschillende nodige certificaten en hebben verstand van zaken, zo kunnen wij altijd goed te werk gaan. Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat het asbest wordt verwijderd en uw dak er weer als nieuw uit komt te zien. Omdat een asbest dak over een aantal jaren verboden wordt, stimuleert de Rijksoverheid mensen om hun dak te laten renoveren. U kunt dus een subsidie krijgen voor de dakrenovatie van uw woning, voor meer informatie hierover kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring

Als u ervoor kiest om de dakrenovatie van uw woning uit te laten voeren door Milieu Control, dan kiest u standaard voor kwaliteit en uitstekend advies. Voordat wij beginnen aan de renovatie van het dak, komen wij altijd eerst langs voor een adviesgesprek. Daarnaast bekijken wij ook de onderdelen die gerenoveerd moeten worden en welke materialen en machines wij hiervoor nodig hebben. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen, dit kan voor dakrenovatie, maar ook voor asbestinventarisatie en het verwijderen van asbest. Door ons goede advies en doordat wij flexibel en meedenkend zijn, komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden van Milieu Control, neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het telefoonnummer (+31 546 57 44 72).