fbpx

Asbestsanering

Kiezen voor asbestsanering bij Milieu Control

Asbest is een natuurlijke grondstof die al jarenlang zit verwerkt in verschillende producten, deze producten worden vooral meer in de bouw en voertuigindustrie gebruikt. Hoewel asbest tegenwoordig niet meer wordt gebruikt hiervoor, zijn er nog steeds woningen en gebouwen die materiaal met asbest bevatten. Asbest kan erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt overigens alleen voor asbestvezels die vrij kunnen komen. Het materiaal hoeft u dus niet altijd te laten verwijderen, maar als de vezels snel vrij kunnen komen is het verstandig om dit wel te doen. Er zijn twee vormen van asbest, namelijk hecht gebonden asbest en losgebonden asbest. Bij hecht gebonden asbest kan het meestal gewoon blijven zitten, maar bij losgebonden asbest is het verstandig om het te laten verwijderen om zo de gezondheidsrisico’s te verkleinen. U kunt asbest het beste laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf in asbestsanering om dit goed en veilig te laten verlopen. Zo kunnen wij van Milieu Control middels asbestsanering uw woning asbestvrij maken en dat zo goed en voordelig mogelijk.

Milieu Control NL Project 2

Offerte aanvragen

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het telefoonnummer (+31 546 57 44 72).

Asbestsanering door een gecertificeerd bedrijf

Omdat asbest gevaarlijk is en slecht kan zijn voor uw gezondheid is het verstandig om de asbestsanering te laten uitvoeren door een ervaren en gecertificeerd bedrijf. Bij Milieu Control helpen wij u graag van het asbest af die aan uw woning of aan een ander gebouw zit. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en regelgevingen en beschikken over de benodigde certificaten. Door onze jarenlange ervaring in asbestsanering weten wij van Milieu Control ook wat er moet gebeuren en hoe dit het beste kan worden aangepakt. Wij zijn een meedenkend en flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in asbestsanering en helpen u graag verder om op een zo goed mogelijke manier het asbest te saneren. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor de specificaties en onze voordelige tarieven. Voor meer informatie over asbestsanering of asbestinventarisatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

 

  • Gecertificeerd bedrijf
  • Eigen werknemers in dienst
  • Jarenlange ervaring
  • Transparante offertes
  • Meedenkend en flexibel

Professioneel advies en jarenlange ervaring

Bent u erachter gekomen dat er asbest in uw woning aanwezig is en wilt u dit graag laten verwijderen door middel van asbestsanering? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Het begint allemaal bij goed advies, wij brengen samen met u al uw wensen in kaart en de mogelijkheden. Daarnaast stellen we een doel op om op de juiste manier de asbestsanering uit te voeren volgens de richtlijnen. Als u kiest voor asbestsanering van Milieu Control, dan kiest u voor jarenlange ervaring, duidelijke offertes en professioneel advies. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over asbestsanering of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Onlangs opgeleverde projecten

Offerte aanvragen

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het telefoonnummer (+31 546 57 44 72).