fbpx

Asbestverwijdering Noord-Brabant

Asbest verwijderen Noord-Brabant

Asbest is een gevaarlijke stof wat verwerkt zit in veel bouwmaterialen waar huizen voor 1984 mee werden gebouwd. Tegenwoordig is het gebruiken van asbest verboden en dit is niet zomaar. Er zijn twee verschillende vormen van asbest, zo hebt u losgebonden en vastgebonden asbest. De vastgebonden asbest kan vaak niet zoveel kwaad, in tegenstelling tot de losgebonden asbest die zeker erge schade aan kan richten op uw gezondheid als u hiermee in aanraking komt. Om gezondheidsrisico’s te voorkomen kunt u, als uw woning asbest bevat, dit beter laten verwijderen. Wilt u asbest laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf in Noord-Brabant? Dan kunnen wij van Milieu Control u verder helpen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van asbestsanering kunnen wij veilig en goed asbest van uw woning verwijderen. Ook als er andere gebouwen zijn die asbest bevatten kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat het asbest veilig wordt verwijderd en dat er geen gezondheidsrisico’s meer zijn.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestinventarisatie laten uitvoeren op uw woningen

  In 2014 moeten alle asbestdaken verwijderd zijn in Nederland, dit heeft de rijksoverheid besloten in 2015. U kunt het asbest laten verwijderen of kiezen voor een gehele dakrenovatie. Weet u niet zeker of uw woning nou wel echt asbest bevat, dan kunt u ook altijd eerst een asbestinventarisatie uit laten voeren. Daarnaast dient er ook een asbestinventarisatie uit te worden gevoerd als u asbest wilt laten verwijderen. Door middel van de inventarisatie kan er worden gekeken hoeveel werk het wordt om het asbest te verwijderen en hoe dit het beste aangepakt kan worden. Asbest is namelijk gevaarlijk voor de gezondheid van de mens en het dient daarom op een goede en veilige manier verwijderd te worden. Door een inventarisatie uit te laten voeren kan er worden gekeken hoe dit het beste kan worden gedaan om het geheel veilig te doen. Door de asbestinventarisatie in Noord-Brabant uit te laten voeren door Milieu Control, kan het gecertificeerde bedrijf de risico’s incalculeren en zo beslissen wat er allemaal moet gebeuren en wat de volgende stappen zullen zijn.

  Er zijn verschillende vormen van asbestinventarisatie, de meeste inventarisaties vinden plaats als er een woning of gebouw wordt gesloopt of verbouwd wat asbesthoudend materiaal bevat. Zo heeft u een type A en B asbestinventarisatie, het ligt aan de situatie welk type inventarisatie wordt uitgevoerd. Er hoeft niet altijd een type A of B te worden uitgevoerd, als het genoeg is om alleen een visuele beoordeling te doen, dan kan er ook worden gekozen voor een type 0 asbestinventarisatie. Als door de quick scan blijkt dat uw woning asbest bevat, dan wordt er vaak gekozen voor een type A of B inventarisatie. Voor een goede asbestinventarisatie in Noord-Brabant kunt u bij Milieu Control terecht. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen, wij voorzien u graag van de juiste informatie en passend advies.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Van dakrenovatie tot sloopwerkzaamhedenin Noord-Brabant

  Een dakrenovatie is het repareren van een oud dak, dit wordt vaak gecombineerd met dakisolatie. Er zijn verschillende vormen van dakrenovatie, zo kan er renovatie uit worden gevoerd op een bestaand dak. Onder dakrenovatie valt ook dakreparatie en het vernieuwen van het dak. Als er dakrenovatie op een bestaand dak wordt uitgevoerd, dan wordt het bestaande dak sterk verbeterd, dit kan door het aanbrengen van nieuwe panlatten, dakpannen of er wordt isolatie aangebracht. Bij dakrenovatie door reparatie worden er vaak kleinere werkzaamheden uitgevoerd om zo problemen op te lossen of juist te voorkomen. Gaat u het hele dak vernieuwen, dan wordt het dak van het huis afgehaald en wordt deze door een compleet nieuwe dag vervangen. Zo kunt u weer tientallen jaren verder met een mooi dak zonder dat er problemen ontstaan. Woont u in Noord-Brabant en wilt u graag dakrenovatie uit laten voeren? Dan staan wij van Milieu Control graag voor u klaar. Voor relatief lage kosten kunnen wij op verschillende manieren uw dak renoveren.

  Dakrenovatie - Milieu Control NL

  Naast dakrenovatie voeren wij ook verschillende sloopwerkzaamheden uit in Noord-Brabant. Sloopwerkzaamheden in combinatie met asbest dienen veilig en goed te worden uitgevoerd en hier kunt u maar beter een gecertificeerd bedrijf bij halen. Door voor het slopen een asbestinventarisatie uit te laten voeren kunt u erachter komen of er ook asbest aanwezig is. Als dit zo is moeten de sloopwerkzaamheden extra veilig uit worden gevoerd. Wij komen graag bij u langs om uw ideeën en wensen te bespreken en ook de mogelijkheden in kaart te brengen. Op deze manier kunnen wij ons werk goed uitvoeren en zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt voor zowel de sloopwerkzaamheden als, dakrenovatie, asbestsanering en asbestinventarisatie in Noord-Brabant eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor advies op maat! We zijn ook werkzaam in andere provincies, waaronder Noord-Holland.