fbpx

Limburg

Asbestsanering in Limburg

Asbest is een natuurlijke stof die in verschillende materialen zit verwerkt. Deze materialen worden tegenwoordig niet meer gebruikt, maar vroeger werd het veel voor de bouw van woningen gebruikt. Asbest was namelijk brandwerend en daarnaast ook nog eens isolerend, maar toen kenden ze de gevaren er nog niet van. Asbest kan namelijk erg schadelijk zijn voor de gezondheid, zo kan het gevaarlijke gevolgen met zich meebrengen. Asbest is nog veel terug te vinden in verschillende gebouwen en woningen. Om een veilige woonomgeving te creëren kunt u dit het beste laten verwijderen. Wilt u graag asbest laten verwijderen van uw woning in Limburg? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Wij kunnen de aanwezige asbest tot in de puntjes voor u verwijderen en dit op een goede en veilige manier. Voor het saneren van asbest is ervaring nodig en daarnaast de juiste certificaten en benodigdheden. Wij van Milieu Control beschikken hierover en daarom staan wij graag voor u klaar bij het saneren van het asbest van uw woning in Limburg.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Eerst een asbestinventarisatie uit laten voeren in Limburg

  Als u er niet zeker van bent of uw woning nou asbest bevat of niet, dan kunt u eerst een asbestinventarisatie uit laten voeren. Zo kunt u zekerheid krijgen over de aanwezigheid van asbesthoudend materiaal en hoe dit het beste kan worden verwijderd. Er zijn verschillende typen asbestinventarisatie die kunnen worden uitgevoerd. Zo is er een type A en type B inventarisatie. Bij de type A inventarisatie wordt er gekeken naar asbest wat waarneembaar is. En bij een type B inventarisatie wordt hier verder op ingegaan en wordt er ook dieperliggende stukken van de woning bekeken. Asbest is namelijk niet altijd gelijk zichtbaar en hier dient soms dus een verder onderzoek voor worden gedaan. Als het duidelijk of er asbest aanwezig is en waar dat precies zit, kan er een plan worden gemaakt hoe het asbest kan worden gesaneerd. Een asbestinventarisatie in Limburg voeren wij van Milieu Control graag voor u uit. Daarna kunnen we in een gesprek duidelijk in kaart brengen wat er moet gebeuren. Zo komt u bij ons niet voor onaangename verrassingen te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Uw dak in Limburg laten renoveren door ervaren vakmannen

  Een dak is op zijn tijd een keer aan vervanging toe of heeft op sommige plekken reparatie nodig. Er zijn veel daken die asbest bevatten, deze zijn vooral te vinden op schuren, tuinhuisjes en af en toe ook op woningen en andere gebouwen. Voordat er een dakrenovatie moet worden uitgevoerd, moet er vaak eerst een asbestinventarisatie worden uitgevoerd. Op deze manier bent u er zeker van dat het dak asbest vrij is of juist niet. Wilt u een dakrenovatie in Limburg laten uitvoeren? Wij van Milieu Control kunnen u hier dan bij helpen. Zo kunnen wij eerst een asbestinventarisatie uitvoeren en als er asbest aanwezig is dit eerst veilig verwijderen voordat de dakrenovatie van start gaat. Een dakrenovatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kan het hele dak worden gerenoveerd, maar ook een deel van het dak. Voor meer informatie over dakrenovatie in Limburg kunt u contact met ons opnemen, wij voorzien u graag van advies op maat.

  Diverse sloopwerkzaamheden uit laten voeren in Limburg

  Als u van plan bent op sloopwerkzaamheden uit te laten voeren in Limburg, dan dient er eerst worden vastgesteld of er asbest aanwezig is. Als dit zo is, dan moet dit eerst veilig verwijderd worden voordat er sloopwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Wij van Milieu Control kunnen verschillende sloopwerkzaamheden voor u uitvoeren in Limburg. Hier kunt u denken aan een klein stukje dat gesloopt moet worden of een heel gebouw wat in de sloop mag. Omdat asbest erg gevaarlijk is, moet een gebouw wat asbest bevat, extra voorzichtig worden gesloopt. Doordat wij beschikken over de juiste certificaten en ervaring, kunnen wij de sloop tot in de puntjes uitvoeren.

  Kwaliteit en een goede service bij Milieu Control

  Wij van Milieu Control streven altijd naar kwaliteit en zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk wordt uitgevoerd en ook zo veilige mogelijk. Werken met asbest kan gevaarlijk zijn en wij willen dit dan veilig en goed aanpakken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij asbest veilig verwijderen, maar ook kunnen wij een asbestinventarisatie voor u uitvoeren in Limburg. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse sloopwerkzaamheden en dakrenovaties. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast komen wij ook graag langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. U kunt via onze website eenvoudig een offerte aanvragen, deze is duidelijk en u komt bij ons niet voor verrassingen te staan.