fbpx

Kosten asbest verwijderen

Wat kost asbest verwijderen? | Milieu Control NL

Asbest verwijderen is redelijk duur. Het verwijderen van asbest is namelijk gevaarlijk en moeilijk werk. Er moet rekening worden gehouden met de plek waar het asbest zich bevindt en de hoeveelheid materiaal waar het precies om gaat. Het verwerken van asbestmateriaal draagt extra kosten met zich mee. In het onderstaande overzicht zijn de gemiddelde kosten per ruimte uitgezet.

Kosten asbest verwijderen Richtprijs
Ruimte(s) Aantal m2 Vanaf Tot
1 ruimte Tot 35 m2 750 950
2 ruimtes Tot 40 m2 850 1050
2 ruimtes Tot 70 m2 1400 2000
3 ruimtes Tot 50 m2 1000 1500

Het is mogelijk om tot 35m2 zelf asbest te verwijderen onder strikte voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan kledingvoorschriften en de juiste hulpmiddelen. Het huren van deze spullen kan best prijzig zijn, waardoor de kans groter is dat je goedkoper uit bent als een gecertificeerd bedrijf dit voor je doet. Asbestverwijderingsbedrijven zijn vaak nauwkeuriger en zorgen ervoor dat alle asbest nauwkeurig wordt verwijderd en geruimd.

Asbest laten verwijderen door Milieu Control

De kosten van het verwijderen van asbest is per bedrijf verschillend. Om een prijsberekening te maken kun je het beste een offerte aanvragen bij een lokaal bedrijf dat asbest verwijdert. Milieu Control is een gecertificeerd bedrijf dat het asbest graag voor je verwijdert. Vraag bij ons een offerte aan en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen!