fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie Zwolle

Asbestdaken zijn momenteel nog toegestaan maar uiteindelijk zal een verbod gaan gelden en moeten alle daken in Nederland asbestvrij zijn. Met een nieuwbouw woning hoeft u niet bang te zijn voor een asbestdak. Het gebruik van asbest werd namelijk in 1993 verboden. In de jaren tachtig werd nog veel gebruik gemaakt van asbest bij de bouw van woningen. Bevat uw dak asbest? Dan wordt aangeraden dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. U kunt daarvoor kiezen voor dakrenovatie. Naast een asbestvrij dak, levert dakrenovatie u nog een hoop andere voordelen op. Omdat dakrenovatie in het geval van asbest gevaarlijk kan zijn, is het verstandig daarvoor een ervaren en gecertificeerd bedrijf in te schakelen. Uw dakrenovatie in Zwolle kunt u laten uitvoeren door Milieu Control, een gespecialiseerd bedrijf in asbestverwijdering en dakrenovatie.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Uw dak professioneel laten renoveren in Zwolle

  Milieu Control helpt u graag bij het renoveren van het dak van uw woning of een ander gebouw in Zwolle. Wij hebben ervaring op het gebied van dakrenovatie in geval van asbest met alle soorten daken. Asbest kan niet alleen ontzettend schadelijk voor uw gezondheid zijn, ook kan het u een hoop geld kosten. Een dak dat asbest bevat is vaak slecht geïsoleerd waardoor een woning veel warmte verliest. Dankzij dakrenovatie blijft de warmte binnen en hiermee bespaart u een hoop op uw energierekening. Naast een veilige woonomgeving en besparing in de kosten, zorgt dakrenovatie er ook voor dat uw woning er zo goed als nieuw uit ziet.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring

  Wij van Milieu Control kunnen het dak van uw woning of een ander gebouw in Zwolle geheel naar wens renoveren. Dit doen wij volgens alle richtlijnen en op een veilige manier. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle benodigde certificaten. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en leveren kwaliteit. De asbest wordt verwijderd en uw dak komt er zo goed als nieuw uit te zien. Wij zijn een flexibel bedrijf en helpen u graag verder bij de renovatie van uw dak. Voordat wij beginnen met de renovatie komen wij altijd eerst langs voor een adviesgesprek. Onze service is voordelig en mogelijk kunt u zelfs een subsidie voor uw dakrenovatie krijgen. Heeft u interesse in de service van Milieu Control in Zwolle? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.