fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie uitvoeren in Zuid-Holland

Eén van onze diensten is het renoveren van de daken van woningen in Zuid-Holland (Rotterdam, Den Haag) waar asbest in verwerkt zit. Er zijn veel woningen die asbestgolfplaten hebben, maar asbest is ook te vinden op vlakke beplating en op andere daken van woningen en gebouwen. Een asbest dak is, naast dat het schadelijk kan zijn voor uw gezondheid, slecht geïsoleerd en verliest u hierdoor veel warmte in uw woning. Door te kiezen voor een dakrenovatie door Milieu-Control zorgt u voor een veilige woonomgeving. Daarnaast kunt u ook besparen op uw energiekosten, omdat het nieuwe dak beter geïsoleerd wordt. Hierdoor zal uw woning minder warmte verliezen.

Wij van Milieu Control kunnen geheel naar wens uw dak renoveren, dit gebeurt op een veilige manier en volgens de richtlijnen. Wij zijn SC-530 gecertificeerd en daarom zijn we gespecialiseerd in het verwijderen en renoveren van asbestdaken. Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat het asbest wordt verwijderd en uw dak er weer als nieuw uit komt te zien. Omdat een asbest dak over een aantal jaren verboden wordt, stimuleert de Rijksoverheid mensen om hun dak te laten renoveren. U kunt dus een subsidie krijgen voor de dakrenovatie van uw woning. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Uw dak professioneel laten renoveren

  Als u ervoor kiest om de dakrenovatie van uw woning uit te laten voeren door Milieu Control, dan weet u zeker dat er gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen bij uw woning in Zuid-Holland langskomen. Wij zullen altijd eerst langskomen om te inventariseren wat de staat van het huidige dak is. We bekijken welke onderdelen gerenoveerd moeten worden en bepalen welke benodigdheden we moeten nemen op de dag van de dakrenovatie. Bent u op zoek naar een specialist in asbestsanering om uw woning asbestvrij te maken? De professionals van Milieu-Control staan graag voor u klaar. Maak direct online een afspraak voor dakrenovatie door contact met ons op te nemen. Wij leveren vakwerk en dit altijd tegen een betaalbare prijs. Schakel Milieu-Control is voor dakrenovatie in Zuid-Holland!

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Jarenlange ervaring

  Wij zitten gevestigd in de provincie Overijssel in Wierden, maar wij voeren dakrenovaties, asbestsinventarisaties en asbestsaneringen uit door heel Nederland. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen als u het dak van uw woning in Zuid-Holland asbest vrij wil laten maken. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van asbestsanering zijn we in staat om in een korte periode uw dak asbestvrij te maken. Hierdoor hoeft u niet lang last te hebben van onze werkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in het saneren van asbestdaken en ons vakkundige personeel komt graag bij u langs. Wij werken conform de geldende regelgeving en zorgen ervoor dat uw woning binnen no-time asbestvrij is. Vraag direct een offerte aan op onze website!