fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie uitvoeren in Utrecht

Dakrenovatie houdt in dat het bestaande dak wordt opgeknapt. Dakrenovatie kan op verschillende manieren gedaan worden. De meest ingrijpende manier van dakrenovatie is het vernieuwen van het dak. Bij deze vorm van dakrenovatie wordt het oude dak eraf gehaald en in plaats daarvoor komt een volledig nieuw dak op uw woning in Utrecht. Een minder ingrijpende manier van dakrenovatie in Utrecht is reparatie. Ook in het geval van reparatiewerkzaamheden aan uw dak wordt dit gezien als dakrenovatie. Milieu Control helpt u graag bij het laten renoveren of vernieuwen van uw dak in Utrecht. Wij kunnen uw dak op een eenvoudige en goede manier renoveren of repareren waar het nodig is. Wij raden u aan om niet te lang te wachten met het laten renoveren of vervangen van uw dak in Utrecht. Het kan onveilig worden en door uw dak op tijd te laten renoveren of repareren zorgt u voor een veilige woonomgeving. Wilt u graag meer informatie over het laten renoveren van uw dak in Utrecht, lees dan snel verder of neem contact met ons op. Wij van Milieu Control staan graag voor u klaar.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Dakrenovatie in Utrecht vanwege asbest

  In Utrecht zijn veel gebouwen die asbestgolfplaten hebben, maar asbest is ook te vinden op vlakke beplatingen en op andere soorten daken van woningen en gebouwen. Een asbest dak in Utrecht is schadelijk voor uw gezondheid. Een ander nadeel is de isolatiewaarde van asbestdaken. Als uw dak over asbest beschikt is het slecht geïsoleerd en verliest u veel warmte in uw woning. Warmte stijgt en hierdoor verliest u veel warmte door uw dak in Utrecht. Door te kiezen voor dakrenovatie door Milieu Control kiest u voor een veilige woonomgeving en bespaart u gelijk op uw energiekosten. Wij kunnen uw dak geheel naar wens en in samenspraak renoveren, dit doen wij op een veilige manier en volgens de richtlijnen. Ons team beschikt over alle benodigde certificaten en heeft verstand van zaken. Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat het asbest wordt verwijderd en uw dak er weer als nieuw uit komt te zien.

  Een asbest dak is over een aantal jaar verboden. De rijksoverheid stimuleert daarom mensen om hun dak in Utrecht te laten renoveren. U kunt dus een subsidie krijgen voor de dakrenovatie van uw woning, voor meer informatie hierover kunt u altijd even contact met ons opnemen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Eenvoudig en goed uw dak laten renoveren in Utrecht

  Als u voor Milieu Control kiest, dan kiest u voor kwaliteit en uitstekend advies. Voordat wij beginnen met het renoveren van uw dak in Utrecht, komen wij eerst langs voor een adviesgesprek. Ook bekijken wij de onderdelen die gerenoveerd moeten worden en welke materialen wij hiervoor nodig hebben. U kunt vrijblijvend en eenvoudig online een offerte aanvragen voor dakrenovatie in Utrecht. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden van Milieu Control, neem dan contact met ons op!