fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een partij voor het renoveren van uw dak in Rotterdam? Milieu-Control staat graag voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring op gebied van dakrenovatie, asbestsanering, asbestinventarisatie en sloopwerkzaamheden. Vandaag de dag zijn er nog veel huizen met asbest daken. Naast het feit dat dit erg slecht is voor onze gezondheid, zorgt dit ook voor slechte isolatie waardoor u veel warmte in uw woning verliest. Wij van Milieu-Control kunnen uw dak volledig naar uw wensen renoveren en zorgen voor isolatie, waardoor uw woning beter geïsoleerd zal zijn.

Dakrenovatie in Rotterdam? Dit gebeurt bij ons op een veilige manier en volgens de richtlijnen. Milieu-Control is SC-530 gecertificeerd, wat betekent dat we gespecialiseerd zijn in de verwijdering en renovatie van asbestdaken. Vanaf 2024 zijn asbestdaken verboden vanwege de schadelijke bestandsdelen die asbest bevat. De Rijksoverheid stimuleert om asbestdaken te laten renoveren en daarom kunt u subsidie krijgen wanneer u uw dak laat renoveren!

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Professionele dakrenovatie Rotterdam

  Dakrenovatie in Rotterdam? Onze gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen komen graag bij u langs! Wanneer u ervoor kiest om uw dakrenovatie door Milieu-Control te laten doen, dan zullen wij eerst langskomen voor inventarisatie. We bekijken welke onderdelen een renovatie nodig hebben en welke materialen hiervoor nodig zijn. Geïnteresseerd? U kunt heel eenvoudig een offerte bij ons aanvragen voor dakrenovatie. Ook kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor asbestinventarisatie of het verwijderen van asbest.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  De ervaring van Milieu-Control

  Uw dak laten renoveren in Rotterdam of omgeving? Milieu-Control is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op gebied van dakrenovatie. Onze gecertificeerde vakmensen zijn in staat om uw dak volledig naar uw wensen te renoveren. Een plat dak of een hellend dak; iedere dakrenovatie in Rotterdam kan Milieu-Control voor u uitvoeren! Ons bedrijf is gevestigd in Wierden in de provincie Overijssel. Wij voeren opdrachten uit in heel Nederland en komen ook graag langs om uw dak in Rotterdam te renoveren.

  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over dakrenovatie in Rotterdam of omgeving? Neem gerust contact met ons op! Samen bespreken we de situatie en vertellen wij wat Milieu-Control voor u kan betekenen!