fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie Noord-Holland

Bent u op zoek naar een partij die u kunt inschakelen voor dakrenovatie in Noord-Holland? Milieu-Control staat graag voor u klaar. We zijn een bedrijf met veel ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden, dakrenovatie, asbestinventarisatie en asbestsanering. We kunnen uw dak geheel naar wens renoveren en we zorgen voor een perfecte isolatie waardoor u ook op de stookkosten kunt besparen. Wist u dat het mogelijk is om subsidie te krijgen als u asbestdaken laat renoveren? De Rijksoverheid wil stimuleren om asbestdaken te laten renoveren in verband met de schadelijke bestanddelen die asbest bevat. Dit kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid en daarom zijn asbestdaken in de nabije toekomst verboden. Neem direct contact met ons op om meer informatie te verkrijgen over onze diensten.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Een dak laten renoveren in Noord-Holland

  Milieu-Control is een erkend asbestverwijdering bedrijf dat u voor asbestinventarisatie, asbestsanering en dakrenovatie kunt inschakelen. Neem contact op met Milieu-Control als u op zoek bent naar een partij die de dakrenovatie van asbesthoudende daken in de provincie Noord-Holland moet aanpakken. We zijn een SC-530 gecertificeerd bedrijf en we kunnen voor u dakrenovatie uitvoeren en alle asbesthoudende onderdelen conform de geldende regelgeving verwijderen. Er zijn veel gebouwen die asbestgolfplaten bevatten, en het komt ook voor dat asbest te vinden is op vlakke beplating en op diverse daken van woningen en gebouwen. De ouderwetse asbestdaken zijn vaak slecht geïsoleerd en daarom verliest u onnodig veel warmte in uw woning. Door dakrenovatie uit te laten voeren door onze professionals zorgt u ervoor dat uw woning een prachtige nieuwe uitstraling krijgt. Het nieuwe dak zal goed geïsoleerd worden en daardoor bespaart u ook op de kosten van uw energierekening!

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Ervaren werknemers

  Dakrenovatie bij een woning in de provincie Noord-Holland? Milieu-Control is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van dakrenovatie. Onze professionele en ervaren werknemers zijn in staat om uw dak zorgvuldig en vakkundig te renoveren. In de provincie Noord-Holland zijn er diverse gebouwen waar asbest in het dak verwerkt zit en ons vakkundige personeel wil dit graag voor u oplossen. Dakrenovatie in Noord-Holland uit laten voeren door specialisten in asbestverwijdering. Vraag direct een offerte aan op onze website. We nemen contact met u op en gaan eerst een adviesgesprek met u aan waarin we gaan bepalen hoe we te werk moeten gaan.

  Onze diensten

  Milieu Control is een bedrijf dat gevestigd is in Wierden in de provincie Overijssel. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en komen ook graag langs in Noord-Holland om het dak van uw woning te renoveren. Wij zijn gespecialiseerd in het saneren van asbest en beschikken over alle benodigde certificaten en keurmerken om dit werk uit te mogen voeren. U wil ook asbest uit een dak laten saneren? Wij houden ons uitsluitend aan de wettelijk vastgestelde richtlijnen en hechten veel waarde aan duurzaam ondernemen. Hebben we u overtuigd? Bel ons vandaag nog voor een adviesgesprek. Milieu-Control staat graag voor u klaar!