fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie in Limburg

Is het dak van uw woning aan renovatie toe en bent u op zoek naar een partij voor dakrenovatie in Limburg? De vakmensen van Milieu-Control staan graag voor u klaar! Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van dakrenovatie, asbestsanering, asbestinventarisatie en sloopwerkzaamheden. Bij Milieu-Control kunnen we uw dak volledig naar uw wensen renoveren. We leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uit komt te zien. Er zijn nog veel woningen in Nederland die asbestdaken hebben. Dit is niet alleen slecht voor onze gezondheid, maar de huizen zijn hierdoor ook in mindere mate geïsoleerd. Wanneer u kiest om uw dak te laten renoveren door Milieu-Control, zorgt u voor een veilige woonomgeving en zal uw huis daarnaast ook beter geïsoleerd zijn. Wist u dat vanaf 2024 asbestdaken verboden zijn en u daarom subsidie kunt krijgen wanneer u uw dak wilt laten renoveren? De Rijksoverheid wil op deze manier dakrenovatie stimuleren. Dakrenovatie in Limburg? Bij Milieu-Control bent u aan het juiste adres!

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Dak professioneel laten renoveren in Limburg

  Bij Milieu-Control kunnen we uw dak volledig naar uw wensen renoveren. Wij hebben professionele en gecertificeerde vakmensen die graag bij u langs komen. Wanneer u ervoor kiest om de dakrenovatie van uw woning door Milieu-Control uit te laten voeren, dan bent u verzekerd van kwaliteit en een uitstekend advies. Zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan!

  Voor wij starten met een dakrenovatie, komen onze vakmensen eerst altijd even bij u langs voor een inventarisatie. Hierbij wordt gekeken naar onderdelen die gerenoveerd dienen te worden en welke materialen en machines hier voor nodig zijn. Geïnteresseerd in dakrenovatie in Limburg? U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen voor uw dakrenovatie. Ook vraagt u gemakkelijk een offerte aan voor onze overige diensten zoals asbestsanering of asbestinventarisatie.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Jarenlange ervaring van Milieu-Control

  Bij Milieu-Control hebben we inmiddels jarenlange ervaring met dakrenovaties, asbestverwijdering en asbestinventarisatie in Limburg. We beschikken over alle benodigde certificaten en keurmerken waardoor we ons werk uitstekend uitvoeren. Milieu-Control is gevestigd in Wierden in de provincie Overijssel. Wij zijn in heel Nederland werkzaak en komen ook voor een dakrenovatie in Limburg graag bij u langs!

  Heeft u interesse of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken samen uw situatie en wij vertellen u wat we voor u kunnen betekenen!