fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie Leeuwarden

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van dakrenovatie in Leeuwarden? Milieucontrol NL staat graag voor u klaar en beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van dakrenovatie, asbestsanering, asbestinventarisatie en sloopwerkzaamheden. Tegenwoordig zijn er nog steeds erg veel huizen met asbest daken. Niet alleen is dit erg slecht voor de gezondheid, maar ook zorgt een asbestdak voor slechte isolatie, waardoor u veel warmte in uw woning verliest. De specialisten van Milieucontrol NL kunnen uw dak volledig naar uw eigen wensen renoveren en zorgen voor isolatie, waardoor uw woning beter geïsoleerd zal zijn.

Dakrenovatie in Leeuwarden laten uitvoeren? Milieucontrol NL doet dit op een veilige manier en volledig volgens de richtlijnen. Ook zijn we SC-530 gecertificeerd, wat betekent dat we gespecialiseerd zijn in de verwijdering en renovatie van asbestdaken.
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden vanwege de schadelijke bestandsdelen die asbest bevat. Aangezien de Rijksoverheid dakrenovatie wil stimuleren, kunt u subsidie krijgen wanneer u uw dak laat renoveren. Op zoek naar een specialist voor dakrenovatie in Leeuwarden? Dan bent u bij Milieucontrol NL aan het juiste adres!

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Professionele dakrenovatie in Leeuwarden

  Dakrenovatie in Leeuwarden? Onze gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen komen graag bij u langs! Wanneer u ervoor kiest om Milieucontrol NL in te schakelen voor dakrenovatie in Leeuwarden, dan zullen wij eerst langskomen voor een asbestinventarisatie. Hierbij bekijken we welke onderdelen een renovatie nodig hebben en welke materialen hiervoor nodig zijn. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u heel eenvoudig een offerte bij ons aanvragen voor dakrenovatie in Leeuwarden. Ook kunt u bij Milieucontrol NL gemakkelijk een offerte aanvragen voor asbestinventarisatie of asbestverwijdering.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Vakspecialisten met jarenlange ervaring

  Wilt u uw dak laten renoveren in Leeuwarden en omgeving? Milieucontrol NL is een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring op gebied van dakrenovatie in Leeuwarden. Onze gecertificeerde vakmensen zijn in staat om uw dak volledig naar uw eigen wensen te renoveren. Hierbij maakt het niet uit of u een plat dak of een hellend dak heeft; iedere dakrenovatie in Leeuwarden kan Milieucontrol NL voor u uitvoeren! Wij zijn gevestigd in Wierden in de provincie Overijssel. Wij voeren echter opdrachten uit in heel Nederland en staan dan ook graag voor u klaar voor dakrenovatie in Leeuwarden! Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over dakrenovatie in Leeuwarden en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken we de situatie en vertellen wij wat Milieucontrol NL voor u kan betekenen!