fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie in Groningen laten uitvoeren

Dakrenovatie betekent dat het bestaande dak wordt opgeknapt, dit betekend niet dat er een geheel nieuw dak wordt geplaatst. Het bestaande dak blijft liggen, maar hier worden nieuwe materialen aan toegevoegd. Er zijn verschillende soorten dakrenovatie en dit verschilt per woning. Ieder huis is namelijk anders en ook ieder dak. Een van de redenen om uw dak te renoveren is asbest. Vroeger werd asbest gebruikt in de bouw van huizen en gebouwen. Dit materiaal werd gebruikt omdat het brandwerend is en goed isoleert. Tegenwoordig zijn er nog steeds veel woningen die beschikken over een dak met asbest terwijl dit slecht voor de gezondheid is. Wij van Milieu Control raden u aan om uw dak in Groningen te laten renoveren. Vanaf 2024 moeten alle asbestdaken verwijderd zijn en u kunt hier maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Een dakrenovatie met asbest dient extra veilig gedaan te worden. Milieu Control kan het asbest saneren en daarnaast ook uw dak renoveren in Gelderland. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Daarna kunnen wij uw dak optimaal renoveren en dat kan op diverse manieren.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Verschillende vormen dakrenovatie

  Bij Milieu Control kan je terecht voor verschillende vormen van dakrenovatie, denk hierbij aan dakrenovatie op een bestaand dak, dak reparatie of dak vernieuwing. Als uw dak aan renovatie toe is, stel dit dan zeker niet te lang uit. Het kan onveilig worden en door uw dak op tijd te laten renoveren zorgt u voor een veilige woonomgeving. Een dakrenovatie in Groningen dient goed te worden uitgevoerd voor een veilige woonomgeving, wij van Milieu Control zorgen hiervoor. Door onze goede aanpak en advies op maat weet u waar u aan toe bent en komt u bij ons niet voor verassingen te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Dakrenovatie en asbestsanering door een gecertificeerd bedrijf

  Als u kiest voor dakrenovatie zorgt u ervoor dat u een veilige woonomgeving creëert. Als u uw dak in Groningen heeft gerenoveerd is de kans op lekkage, instorten en meer ongevallen een stuk kleiner. Ook kan dakrenovatie leiden tot een besparing op de energiekosten. Een verouderd dak kan veel warmte doorlaten. Wij van Milieu Control kunnen uw dak in Groningen geheel naar uw wens renoveren. Ons team beschikt over de benodigde certificaten en daarnaast hebben wij goede kennis van zaken. Op deze manier kunnen wij altijd goed en veilig te werk gaan. Wij leveren alleen maar kwaliteit en zorgen er op een veilige manier voor dat de aanwezig asbest wordt verwijderd en uw dak weer als nieuwe wordt. Als u uw dak in Groningen wilt laten renoveren of asbestvrij wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen, hierin kunt u duidelijk de kosten zien en welke werkzaamheden wij voor u uit kunnen voeren.