fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie in Gelderland uitvoeren

Asbest, een gevaarlijke stof, maar waarom eigenlijk? De stof asbest hoeft niet altijd gevaarlijk te zijn, maar als Een dakrenovatie is het opknappen van een bestaand dak, dit is dus niet het plaatsen van een geheel niet dak. Het bestaande dak blijft namelijk liggen, maar hier worden nieuwe materialen aan toegevoegd en zo eigenlijk gerenoveerd. Dakrenovatie verschilt per woning, dit komt doordat ieder huis anders is en ook ieder dak. Zo zijn er ook verschillende vormen van dakrenovatie, hierbij kunt u denken aan dakrenovatie op een bestaand dak, dak reparatie of dak vernieuwing. Wilt u uw dak in Gelderland laten renoveren? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Daarna kunnen wij uw dak optimaal renoveren en dat kan op diverse manieren.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Renovatie van uw dak met asbest in Gelderland

  Asbest werd vroeger veel gebruikt bij de bouw van huizen en andere gebouwen. Doordat het materiaal brandwerend en isolerend was, werd het veel gebruikt op het dak. Tegenwoordig zijn er nog veel woningen die beschikken over een asbestdak. Asbestdaken dienen voor 2024 verwijderd te zijn en hier kunt u maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Een dakrenovatie waar asbest bij komt kijken, dient extra veilig te worden gedaan. De asbest moet dan eerst verwijderd worden voordat de hele dakrenovatie door kan gaan. Wij van Milieu Control kunnen de asbest saneren en daarnaast ook uw dak renoveren in Gelderland. Een dakrenovatie dient goed te worden uitgevoerd voor een veilige woonomgeving, wij van Milieu Control zorgen hiervoor. Door onze goede aanpak en advies op maat weet u waar u aan toe bent en komt u bij ons niet voor verassingen te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Dakrenovatie laten uitvoeren door een gecertificeerd bedrijf

  Wij van Milieu Control kunnen verschillende vormen van dakrenovatie voor u uitvoeren. Wij gevestigd in Overijssel, maar komen graag bij u in Gelderland om uw dak te renoveren. Naast dakrenovatie kunnen wij ook eventuele aanwezige asbest veilig en goed verwijderen. Doordat wij beschikken over de juiste certificaten en jaren lange ervaring leveren wij altijd topkwaliteit. Wij kunnen eerst bij u langs komen om zo alle mogelijkheden te bespreken en ook om uw wensen in kaart te brengen. Daarnaast kunnen we goed bekijken welke machines en gereedschappen we nodig hebben en hoelang het ongeveer gaat duren. Voor meer informatie over het laten renoveren van uw dak kunt u contact met ons opnemen. Ook voor het verwijderen van asbest kunt u bij ons terecht. U kunt ook eenvoudig online en vrijblijvende offerte aanvragen. Dit geldt voor zowel dakrenovatie als asbestsanering en asbestinventarisatie.