fbpx

Dakrenovatie

Professionele dakrenovatie in Friesland

Mensen die hun dak niet mooi of veilig genoeg vinden, kunnen de dakrenovatie laten uitvoeren door professionals. De dienst dakrenovatie houdt in dat een oud dak opgeknapt wordt. Voor elke dag is er wel weer iets anders wat aangepast moet worden. Er zijn daarom ook veel soorten verschillende dakrenovaties waar uit gekozen moet worden. Bij Milieu-Control hebben wij jarenlange ervaring waardoor we in elke soort dakrenovatie gespecialiseerd zijn. Bestaande daken kunnen gerenoveerd worden of bepaalde dakpannen kunnen vervangen worden. In heel Friesland kunnen wij de dakrenovatie snel en gemakkelijk uit laten voeren. Onderhoud aan het dak moet vooral niet uitgesteld worden en moet gelijk opgelost worden. Met onze hulp wordt de omgeving weer een veilige plek. Als u nog steeds niet overtuigd bent, kunt u altijd nog contact met ons opnemen. Milieu-Control staat altijd voor iedereen klaar.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Dakrenovatie in Friesland voor een veilige woonomgeving

  Iedereen wil natuurlijk veilig zijn en genieten van het leven, maar als er gevaar dreigt boven het hoofd terwijl niemand dat door heeft, is dat erg gevaarlijk. Daarom is het aangeraden om de professionele medewerkers te laten controleren of het dak nog in goeie staat is en eventuele andere werkzaamheden te bespreken die voor meer veiligheid zorgen. Vaak kan er ook nog asbest liggen wat erg gevaarlijk is voor de algemene gezondheid. Als er asbestvezels vrijkomen kan dat voor permanente schade zorgen. Het doel van de overheid is dat voor 2024 alle asbest verwijderd moet worden uit huizen. Wij van Milieu-Control.nl willen dit doel ook graag bereiken en helpen graag mee voor de veiligheid. In heel Friesland gaan wij professioneel en gegarandeerd veilig aan het werk. Wij weten als de beste hoe asbest netjes en snel verwijderd kan worden. Het enige wat wij leveren is topkwaliteit, service en veiligheid. Maak een afspraak met ons om de ideeën te bespreken en tot een goeie mogelijkheid te komen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Gecertificeerd bedrijf voor resultaat

  Dakrenovatie zorgt niet alleen voor veiligheid, maar kan ook energiekosten besparen. Warmte van het huis stijgt naar boven en vanuit het dak kan de warmte snel ontsnappen. Door een goed dak te hebben kan er veel warmte vastgehouden worden waardoor in een jaar veel minder gestookt moet worden. Een investering in dakrenovatie in Friesland kan uiteindelijk veel geld besparen. Tijdens een afspraak kijk we eerst welke materialen het meest geschikt zijn. Met een makkelijk onlineofferte, kunt u bekijken hoe duur de renovaties zijn. Voor adviezen en vragen kan er altijd contact met ons worden opgenomen.