fbpx

Dakrenovatie Flevoland

Dakrenovatie Flevoland

Milieu-Control is een erkend asbestverwijdering bedrijf dat u voor asbestinventarisatie, asbestsanering en dakrenovatie kunt inschakelen. Neem contact op met Milieu-Control als u op zoek bent naar een partij die de dakrenovatie van asbesthoudende daken in de provincie Flevoland moet aanpakken. We zijn een SC-530 gecertificeerd bedrijf en we kunnen voor u dakrenovatie uitvoeren en alle asbesthoudende onderdelen conform de geldende regelgeving verwijderen. Er zijn veel gebouwen die asbestgolfplaten bevatten, en het komt ook voor dat asbest te vinden is op vlakke beplating en op diverse daken van woningen en gebouwen. De ouderwetse asbestdaken zijn vaak slecht geïsoleerd en daarom verliest u onnodig veel warmte in uw woning. Door dakrenovatie uit te laten voeren door onze professionals zorgt u ervoor dat uw woning een prachtige nieuwe uitstraling krijgt. Het nieuwe dak zal goed geïsoleerd worden n daardoor zult u er ook profijt van hebben door te besparen op de energierekening.

Dak renoveren omgeving Flevoland

Bent u op zoek naar een partij die u kunt inschakelen voor dakrenovatie in Flevoland? Milieu-Control staat graag voor u klaar. We zijn een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden, dakrenovatie, asbestinventarisatie en asbestsanering. We kunnen uw dak geheel naar wens renoveren en we zorgen voor een perfecte isolatie waardoor u ook op de stookkosten kunt besparen. Wist u dat het mogelijk is om subsidie te krijgen als u asbestdaken laat renoveren? De Rijksoverheid wil stimuleren om asbestdaken te laten renoveren in verband met de schadelijke bestanddelen die asbest bevat. Dit kan veel gevaren opleveren voor de gezondheid en daarom zijn asbestdaken van 2024 verboden. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

dakrenovatie door Milieucontrol

Jarenlange ervaring

Dakrenovatie bij een woning in de provincie Flevoland? Milieu-Control is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van dakrenovatie. Onze gecertificeerde werknemers zijn in staat om uw dak zorgvuldig en vakkundig te renoveren. In de provincie Flevoland zijn er diverse gebouwen waar asbest in het dak verwerkt zit en ons vakkundige personeel wil dit graag voor u oplossen. Dakrenovatie in Flevoland uit laten voeren door specialisten in asbestverwijdering. U kunt direct een offerte aanvragen op onze website. We nemen contact met u op en gaan eerst een adviesgesprek met u aan waarin we gaan bepalen hoe we te werk moeten gaan.