fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie uitvoeren in Drenthe

Een bestaand dak opknappen wordt dakrenovatie genoemd, dit betekend dat het bestaande dak blijft liggen. Bij dakrenovatie hoeft dus niet een geheel nieuw dak geplaatst te worden. Er worden nieuwe materialen toegevoegd en op die manier wordt een dak gerenoveerd. Dakrenovatie kan verschillen per woning, dit komt doordat ieder huis en ieder dak anders is. De vormen van dakrenovatie kunnen ook verschillen, zo bestaat er dakrenovatie op een bestaand dak, dak reparatie of dak vernieuwing. Voor deze vormen dakrenovatie in Drenthe kunt u terecht bij Milieu Control. Wilt u uw dak laten renoveren? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Mocht uw dak aan renovatie toe zijn, stel dit dan niet te lang uit. Uw dak in Drenthe kan onveilig worden. Wilt u graag meer informatie over het laten renoveren van uw dak in Drenthe neem contact met ons op.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Uw dak in Drenthe renoveren vanwege asbest

  Een van de oorzaken dat u uw dak wilt renoveren is asbest. Asbest is veel gebruikt in materialen tijdens de bouw van huizen. Vooral tot de jaren tachtig zijn diverse materialen met asbest gebruikt voor woningen of gebouwen in Drenthe. Hierna is men in Nederland erachter gekomen dat asbest niet goed is voor de gezondheid. Toch zijn er nog steeds woningen in Drenthe met asbest, er wordt aangeraden om het asbest te laten verwijderen uit uw woning. Een van de meest voorkomende plaatsen met asbest is uw dak van uw woning in Drenthe. Asbestdaken zijn tot 2024 toegestaan, maar hierna moet dit weg zijn.

  Asbest kan op verschillende manieren verwerkt zijn in uw dak in Drenthe. Zo zijn er gebouwen met asbestgolfplaten, maar asbest is ook te vinden op vlakke beplating en op andere daken van woningen in Drenthe. Een ander bijkomend voordeel van het renoveren van uw dak in Drenthe is het besparen van warmte in uw woning. Asbestdaken zijn slecht geïsoleerd, waardoor hier veel warmte wordt verloren. Wij van Milieu Control kunnen uw dakrenovatie in Drenthe goed en veilig uitvoeren. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel bij dakrenovatie. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden duidelijk in kaart te brengen. Wij houden u goed op de hoogte houden van de werkzaamheden, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Dakrenovatie met kwaliteit door Milieu Control

  Wij van Milieu Control kunnen uw dak op verschillende manieren renoveren. Door te kiezen voor dakrenovatie van uw woning in Drenthe kiest u voor een veilige en duurzame woonomgeving. De kans op lekkage, instorten en meer ongevallen worden kleiner. Ook bespaart u in het geval van asbest in uw dak op energiekosten. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen, hierin kunt u duidelijk de kosten zien en welke werkzaamheden wij voor u uit kunnen voeren.