fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie Deventer

Asbest werd in de jaren 80 veelvuldig gebruikt in verschillende materialen in de bouw van woningen en andere gebouwen. Sinds 1993 is het gebruik van asbest verboden maar gebouwen die voor die tijd zijn gebouwd kunnen nog asbest bevatten. Wanneer er sprake is van asbest in een woning wordt aangeraden om dit te laten verwijderen. Asbest kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. Grote kans dat er asbest in het dak van de woning of het gebouw aanwezig is. Asbestdaken worden uiteindelijk verboden. U doet er daarom verstandig aan om een asbestdak zo snel mogelijk te laten renoveren. Hiervoor schakelt u de hulp in van een gespecialiseerd bedrijf. Voor dakrenovatie in Deventer kunt u hiervoor terecht bij Milieu Control. Milieu Control NL is een gecertificeerd SC-530 bedrijf gespecialiseerd in asbestverwijdering en dakrenovatie.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Uw dak professioneel laten renoveren in Deventer

  Asbest kan ik allerlei soorten daken voorkomen. Voor ieder dak dat asbest bevat biedt Milieu Control de mogelijkheid tot dakrenovatie. Asbest kan ontzettend schadelijk zijn voor uw gezondheid wanneer de vezels los komen en u deze langere tijd inademt. Daarnaast zorgt asbest in uw dak ervoor dat de woning een stuk minder goed geïsoleerd is. Door het dak zal een hoop warmte verloren gaan. Kiest u ervoor om uw dak door Milieu Control te laten renoveren dan zorgt u ervoor dat uw woonomgeving weer veilig wordt en zal u kosten besparen op uw energierekening doordat uw woning weer een stuk beter geïsoleerd is. Daarnaast ziet uw dak er natuurlijk weer zo goed als nieuw uit. Wij van Milieu Control kunnen geheel veilig en naar wens uw dak renoveren volgens de richtlijnen die gelden.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Kwaliteit en vakmanschap

  Bij Milieu Control hebben wij verstand van zaken en beschikken we over alle benodigde certificaten voor asbestverwijdering en dakrenovatie. U bent er dus van verzekerd dat wij voor u in Deventer op de juiste manier te werk gaan en kwaliteit zullen leveren. Daarnaast is onze service ook nog eens zeer voordelig. Kiest u voor dakrenovatie in Deventer door Milieu Control? Dan komen wij voordat wij hiermee beginnen eerst bij u langs voor een advies op maat. U kunt van te voren ook online een offerte bij ons aanvragen voor één van onze diensten. Mogelijk kunt u ook een subsidie krijgen voor de dakrenovatie van uw woning. Wilt u meer informatie hierover of heeft u een andere vraag, neem dan contact met ons op!