fbpx

Dakrenovatie

Dakrenovatie in Arnhem

Het laten renoveren van uw dak kan verschillende redenen hebben. Een dak heeft in de loop der jaren door onder andere weersomstandigheden een hoop te verduren en kan na verloop van tijd aan renovatie toe zijn. Ook werd lange tijd, tot de jaren tachtig, asbest toegepast in diverse materialen die gebruikt werden in de bouw van woningen en andere gebouwen. Inmiddels is het gebruik van asbest al enige tijd verboden, het kan echter voorkomen dat uw woning of dak nog asbest bevat. Is er sprake van asbest in uw dak, dan wordt aangeraden om deze te laten verwijderen. Tot 2024 zijn asbestzaken nog toegestaan, daarna moet het asbest definitief verwijderd zijn. Wees dit voor en laat bij asbest uw dak zo snel mogelijk renoveren. Voor dakrenovatie in Arnhem kunt u terecht bij Milieu Control.

Offerte dakrenovatie aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Uw dak professioneel laten renoveren in Arnhem

  Asbest in daken kan voorkomen in golfplaten maar ook in de vlakke bepaling en op andere soorten daken van zowel woningen als gebouwen. Asbest in uw dak heeft meerdere nadelen. Asbest kan schadelijk zijn voor uw gezondheid wanneer de asbestvezels vrijkomen en u deze lange tijd inademt. Daarnaast is een asbestdak slecht geïsoleerd waardoor uw woning onnodig veel warmte verliest. Wanneer u ervoor kiest om het dak van uw woning of bedrijfspand in Arnhem te laten renoveren, dan zorgt u voor een veilige omgeving en bespaart u gelijk op uw energiekosten. Daarnaast ziet de woning of het pand er weer als nieuw uit. Bij Milieu Control kunnen wij geheel naar wens uw dak in Arnhem komen renoveren. Dit gebeurt uiteraard op een veilige manier en volgens alle richtlijnen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Kwaliteit en vakmanschap bij Milieu Control

  Kiest u voor Milieu Control voor uw dakrenovatie in Arnhem, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij beschikken over alle benodigde certificaten en hebben verstand van zaken dankzij onze jarenlange ervaring. Uw dak komt er weer zo goed als nieuw uit te zien. Voordat wij beginnen aan de dakrenovatie in Arnhem, komen wij eerst bij u langs voor een adviesgesprek waarin we uw dak komen bekijken en alle zaken met u bespreken. Het is ook mogelijk om eenvoudig online een offerte aan te vragen. Mogelijk kunt u ook een subsidie krijgen om uw dak in Arnhem te laten renoveren. Voor meer informatie over deze subsidie en de werkzaamheden van Milieu Control, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.