fbpx

Asbestverwijdering Overijssel

Asbestverwijdering Overijssel

Woont u in Overijssel en wilt u asbest laten verwijderen? Bij Milieu-Control bent u aan het juiste adres voor asbestverwijdering Overijssel. Asbest is een natuurlijke grondstof die al jarenlang verwerkt zit in verschillende producten die voornamelijk in de bouw en industrie werden gebruikt. Asbest is een slijtvast, brandwerend en een isolerend materiaal. Het is een duurzame stof dat voor een lage prijs aangeschaft kon worden. Hoewel asbest tegenwoordig niet meer gebruikt wordt, zijn er nog steeds huizen en gebouwen die asbest bevatten. Er zijn twee verschillende vormen van asbest; hecht gebonden asbest en losgebonden asbest. Hecht gebonden asbest kan in de meeste gevallen gewoon blijven zitten, maar bij los gebonden asbest is dit niet verstandig. Hierbij kunnen er namelijk losse asbestvezels vrij komen en dat is erg schadelijk voor de gezondheid. Heeft u asbest in uw woning? Dan is het verstandig om het asbest te laten verwijderen, zo verkleint u de gezondheidsrisico’s.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestverwijdering Overijssel door een gecertificeerd bedrijf

  Vanaf 2024 zijn alle asbestdagen verboden in Nederland. Op deze manier wil de overheid mens en milieu beschermen tegen de gevaarlijke asbestvezels. U dient dus voor 2024 asbestdaken te laten verwijderen. Asbestdaken zijn voornamelijk te vinden op grote schuren van boerderijen, maar kan ook zomaar op het schuurtje in uw tuin liggen. Naast daken kan er natuurlijk ook verder in uw huis asbest aanwezig zijn. Wilt u asbest verwijderen Overijssel? Dan is het verstandig om dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen, op die manier bent u er van verzekerd dat asbestverwijdering op een veilige manier verloopt. Bij Milieu-Control zijn we gespecialiseerd in asbestverwijdering Overijssel. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er moet gebeuren en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Wij zijn flexibel en helpen u graag om op een zo goed mogelijke manier het asbest te verwijderen. Weet u niet zeker of uw woning asbest bevat? Dan kunt u bij Milieu-Control ook een asbestinventarisatie laten uitvoeren. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en gaan professioneel en met kennis van zaken te werk.

  Advies asbest verwijderen Overijssel

  Bent u erachter gekomen dat er asbest aanwezig is in uw woning en wilt u graag goed advies? Dan bent u bij Milieu-Control aan het juiste adres. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en bekijken we de mogelijkheden. Wanneer dit helder is, stellen we een doel op om op de juiste manier en volgens de richtlijnen asbestverwijdering uit te voeren. Asbest verwijderen Overijssel? Wanneer u kiest voor Milieu-Control, dan kiest u voor jarenlange ervaring, duidelijke offertes en professioneel advies. Naast asbestverwijdering Overijssel zijn wij ook werkzaam in heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!