fbpx

Asbestverwijdering Gelderland

Asbestverwijdering in Gelderland

Woont u in Gelderland en bent u op zoek naar een bedrijf die uw asbest kan verwijderen? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres! Voor asbestverwijdering Gelderland is Milieu Control de specialist die u zoekt! Asbest werd jarenlang gewonnen uit de grond en was een populaire grondstof voor producten in de bouw en industrie. Doordat asbest slijtvast, brandwerend en isolerend is, werd het in het verleden veel gebruikt. Sinds 1994 is het gebruik van asbest verboden, echter zijn er nog verschillende huizen en gebouwen die nog steeds asbest bevatten. Asbest werd in twee verschillende vormen verwerkt. Het hecht gebonden asbest was vroeger een veel gebruikt bouwmateriaal. Bij het hecht gebonden asbest wordt asbest als kern gebruikt en vormt een ander materiaal het omhulsel. Hierdoor is het asbest verankert. Als dit breekt of beschadigd, dan kan het zijn dat er asbestvezels vrijkomen. Deze asbestvezels gaan in de longen zitten en zijn erg schadelijk. De tweede vorm is losgebonden asbest, bij deze vorm wordt het niet hard samengeperst. Een voorbeeld hiervan is spuitasbest. Aanraking met losgebonden asbest is in de meeste gevallen zeer schadelijk voor uw gezondheid.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestverwijdering Gelderland door professionals

  Bij Milieu Control beschikken onze medewerkers over de juiste certificaten en papieren om veilig met asbest om te kunnen gaan. Waar het gebruik al sinds 1994 verboden is, zijn vanaf 2024 alle asbesthoudende daken verboden in Nederland. Deze asbestdaken zijn voornamelijk in grote schuren van oude boerderijen te vinden. Natuurlijk is dit niet alleen vindbaar bij boerderijen, maar kan het ook zo voorkomen dat er asbest gebruikt is voor dat oude schuurtje in uw tuin of in uw woning. Wilt u asbest verwijderen in Gelderland of twijfelt u of er asbest in uw woning gebruikt is? Neem gerust contact op met onze professionals als u vragen heeft. Bij asbestinventarisatie wordt er gekeken naar of en waar asbest in uw woning verwerkt is. Als deze controle is uitgevoerd stellen wij voor u een asbestinventarisatierapport op. Dit asbestinventarisatierapport heeft u sinds 2006 nodig om een sloopvergunning aan te vragen. Op deze manier bent u er ook van verzekerd dat de asbestsanering op de juiste manier gebeurt. Aangezien Milieu Control de specialist is in asbestverwijdering Gelderland zorgt u ervoor dat uw woning in Gelderland klaar is voor de nieuwe eisen van 2024. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact waarop gelet moet worden tijdens het evalueren en verwijderen van het asbest.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Ook uw woning in Gelderland asbestvrij maken?

  Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 bereikbaar op 0546-574472 of via de mail info@milieu-control.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met uw wensen in het achterhoofd. Wij stellen in overleg met u een plan op om het asbest zo snel en goed mogelijk te verwijderen. Wacht niet langer en laat het asbest in Gelderland verwijderen door Milieu Control. Naast asbestverwijdering Gelderland zijn wij ook in diverse andere provincies werkzaam. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.