fbpx

Asbestverwijdering Apeldoorn

Asbestverwijdering Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en wilt u asbest laten verwijderen? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres! Voor asbestverwijdering in Apeldoorn is Milieu Control dé expert die u zoekt! Onze specialisten hebben dagelijks te maken met asbestverwijdering, waarbij zij het asbest professioneel en volgens de juiste richtlijnen verwijderen. Asbest is een materiaal dat vroeger veel werd gebruik voor woningbouw, omdat het een goedkoop bouwmateriaal was. Dit komt ook omdat het slijtvast, brandwerend en isolerend materiaal is. Sinds 1994 is het gebruik van asbest verboden. Asbest werd in twee verschillende vormen verwerkt. Het hechtgebonden asbest was vroeger een veel gebruikt bouwmateriaal. Bij het hechtgebonden asbest wordt asbest als kern gebruikt en vormt een ander materiaal het omhulsel. Hierdoor is het asbest verankert. Als dit breekt of beschadigd, dan kan het zijn dat er asbestvezels vrijkomen. Deze asbestvezels gaan in de longen zitten en zijn erg schadelijk. Bij losgebonden asbest wordt het asbest niet samengeperst of verankerd in een ander materiaal. Een voorbeeld van losgebonden asbest is spuitasbest. Losgebonden asbest kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Het wordt daarom ook geadviseerd om asbestverwijdering door experts te laten uitvoeren. Voor asbestverwijdering in Apeldoorn bent u bij Milieu Control aan het juiste adres!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestverwijdering Apeldoorn door professionals van Milieu Control

  Als eigenaar van een woning bent u verantwoordelijk voor het asbestvrij maken van uw woning. Bij Milieu-Control zijn we gespecialiseerd in asbestverwijdering in Apeldoorn. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er moet gebeuren en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Wij zijn flexibel en helpen u graag om op een zo goed mogelijke manier het asbest te verwijderen. Weet u niet zeker of uw woning asbest bevat? Dan kunt u bij Milieu-Control ook een asbestinventarisatie laten uitvoeren. Bij een asbestinventarisatie wordt er gekeken waar asbest in uw woning verwerkt is. Wanneer deze controle is uitgevoerd wordt er een asbestinventarisatierapport opgesteld. Dit rapport heeft u nodig om een (sloop)vergunning te kunnen aanvragen.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Advies asbest verwijderen Apeldoorn

  Asbest verwijderen Apeldoorn? Wanneer u kiest voor Milieu-Control, dan kiest u voor jarenlange ervaring, duidelijke offertes en professioneel advies. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en bekijken we de mogelijkheden. Naast asbestverwijdering in Apeldoorn zijn we ook in diverse andere plaatsen werkzaam. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 bereikbaar op 0546-574472 of via de mail info@milieu-control.nl.