fbpx

Asbestverwijdering Amsterdam

Asbestverwijdering Amsterdam

Woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een bedrijf die uw asbest kan verwijderen? Dan zit u goed bij Milieu Control. Voor asbestverwijdering in Amsterdam is Milieu Control dé specialist die u zoekt! Milieu Control heeft de ervaring en de specialisten in huis om asbest vakkundig en op de juiste manier te kunnen verwijderen. Asbest werd vroeger veel gebruikt als materiaal voor de huizenbouw. Dit komt mede doordat het slijtvast, brandwerend en isolerend materiaal is. Het is een duurzame stof dat voor een lage prijs aangeschaft kon worden. Hoewel asbest vandaag de dag niet meer wordt gebruikt, zijn er nog steeds huizen en gebouwen die asbest bevatten. Asbest werd in twee verschillende vormen verwerkt. Het hecht gebonden asbest was vroeger een veel gebruikt bouwmateriaal. Bij het hecht gebonden asbest wordt asbest als kern gebruikt en vormt een ander materiaal het omhulsel. Als dit breekt of beschadigd, dan kan het zijn dat er asbestvezels vrijkomen. Deze asbestvezels kunnen in de longen gaan zitten en zijn erg schadelijk voor de gezondheid. De tweede vorm is losgebonden asbest. Een voorbeeld hiervan is spuitasbest. Aanraking met losgebonden asbest is in de meeste gevallen ook zeer schadelijk voor uw gezondheid.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestverwijdering in Amsterdam door professionals

  Bij Milieu Control beschikken onze professionals over de juiste certificaten en papieren om veilig met asbest te kunnen omgaan. Waar het gebruik van asbest al in 1994 verboden is. Wilt u asbest verwijderen in Amsterdam of twijfelt u of er asbest in uw woning gebruikt is? Neem dan gerust contact op met onze professionals als u vragen heeft. U kunt ook door onze experts een asbestinventarisatie laten uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er moet gebeuren en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Wij zijn flexibel en helpen u graag om op een zo goed mogelijke manier het asbest te verwijderen.

  Uw woning in Amsterdam asbestvrij maken

  Bent u erachter gekomen dat er asbest aanwezig is in uw woning en wilt u advies? Dan bent u bij Milieu-Control aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden. We zorgen er voor dat de asbestverwijdering voor uw woning in Amsterdam op de juiste manier wordt uitgevoerd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 bereikbaar op 0546-574472 of via de mail info@milieu-control.nl

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!