fbpx

Asbestsanering Zwolle

Asbestsanering in Zwolle door Milieu Control

Asbest is een gevaarlijke stof, maar jaren geleden was dit nog niet bekend en werd het veel toegepast bij de bouw van woningen en andere gebouwen. Het materiaal stond toen namelijk bekend als een goed isolerend en brandwerend materiaal, wat het geschikt maakte voor onder andere woningen. Echter kwam men er later achter dat het toch niet zo’n goed materiaal was als dat er werd gedacht en is het gebruik van asbest sinds 1993 verboden. Huizen en gebouwen die voor die tijd zijn gebouwd bevatten vaak nog wel asbesthoudend materiaal. Dit materiaal zult u vaak alleen tegenkomen bij verbouwingen of als een gebouw wordt gesloopt. Als dit het geval is, dient u de hulp in te schakelen van een professioneel en gecertificeerd bedrijf.

Voor asbestsanering in Zwolle bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Wij kunnen asbesthoudend materiaal onderzoeken en veilig verwijderen, zonder dat hier gezondheidsrisico’s aan vast zitten. Voor meer informatie over asbestsanering kunt u contact met ons opnemen, onze specialisten helpen u graag verder!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Zwolle

  Als er asbest in uw woning aanwezig is, dan is dit vaak niet zo met het blote oog te zien. Is er een vermoeden van de aanwezigheid van asbesthoudend materiaal, dan kunt u eerst een asbestinventarisatie laten doen. Bij een inventarisatie wordt er gekeken naar of er daadwerkelijk asbest zit, op welke plekken en in welke hoeveelheid. Ook wordt er onderzocht of het losgebonden of vastgebonden asbest is. Bij losgebonden asbest moeten er namelijk andere maatregelen worden genomen dan bij vastgebonden asbest. Als het asbesthoudende materiaal beschikt over losgebonden asbest, dan is de kans groot dat er asbestvezels vrij kunnen komen, dit kan erg gevaarlijk zijn en het dient dus extra veilig verwijderd te worden.

  Asbest kan erg gevaarlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, het is dus van belang om altijd een specialist in te schakelen. Milieu Control staat graag voor u klaar voor het verwijderen van asbest in Zwolle. Als het nodig is, kunnen wij eerst een asbestinventarisatie uitvoeren om alles duidelijk in kaart te brengen. Daarna kunnen we de asbestsanering in Zwolle beginnen en uw woning weer helemaal veilig maken. Ook voor de asbestsanering in gebouwen, schuren of boerderijen kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende afspraak maken, wij komen dan bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en zo alles duidelijk voor u op papier te zetten.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring

  Milieu Control is inzetbaar voor het saneren van asbest in Zwolle. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende werkzaamheden. Zo staan wij voor u klaar voor een asbestinventarisatie en de sanering van asbest, maar ook voor sloopwerkzaamheden en dakrenovatie. Doordat wij beschikken over de juiste certificaten kunnen we al deze werkzaamheden veilig en compleet uitvoeren. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op het gebied van asbestsanering en dakrenovaties. Uw woning asbestvrij laten maken in Zwolle? Kies dan voor de diensten van Milieu Control en profiteer altijd van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. Vraag nu een offerte aan of maak direct een afspraak!