fbpx

Asbestsanering Wierden

Asbestsanering in Wierden

Asbest is een stof die jarenlang in de bouw gebruikt werd. Omdat het goed te gebruiken was in woningen en andere gebouwen, is er veel van in Nederland te vinden. Het was vooral geschikt voor isolatie en als brandwerend materiaal. Later werd echter duidelijk dat er ook nadelen aan dit materiaal zaten. Zo werd in 1993 besloten dat het voortaan verboden werd om het te gebruiken. In oudere gebouwen was het echter nog aanwezig. Dit komt vaak naar voren bij een verbouwing of een sloop. In dat geval moet dit op de juiste wijze worden aangepakt. Daarvoor is hulp van een expert nodig. Dit kan door een professioneel en gecertificeerd bedrijf hiervoor in te huren. Dit neemt alle zorgen hierover direct weg. Zo’n gecertificeerd bedrijf voor asbestsanering in Wierden, is Milieu Control. Wij onderzoeken het asbesthoudend materiaal op professionele wijze. Daarna is dit zonder verdere gezondheidsrisico’s door ons te verwijderen. Neem contact met ons op om direct informatie te krijgen over de werkwijze van hert saneren.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Professionele asbestsanering in Wierden inhuren

  Het is zelden goed vast te stellen of er asbest in uw woning te vinden is. Wanneer het vermoeden bestaat dat er bij de bouw asbesthoudend materiaal is gebruikt, dan is het slim om dit eerst te laten onderzoeken. Dat doet u bijvoorbeeld door een asbestinventarisatie te laten uitvoeren. Dit onderzoek is erop gericht om vast te stellen of er asbest aanwezig is, of het gaat om vastgebonden of losgebonden asbest, in welke mate het aanwezig is en waar het in het pand te vinden is. Zo is direct te bepalen welke methode van asbestsanering in Wierden toegepast moet worden om de verspreiding van asbestvezels tegen te gaan. Zo kan alles zonder de bekende gezondheidsrisico’s gebeuren. Dit neemt de gevaarlijke kant van asbest weg en zo creëren wij weer een veilige leefomgeving voor u.

  Asbest is in veel gevallen zeer schadelijk voor de gezondheid. Wanneer het gevonden wordt, moet direct de specialist worden ingeschakeld. Milieu Control staat altijd paraat voor het saneren van asbest in Wierden. Wanneer de situatie daarom vraagt, is eerst een asbestinventarisatie te doen. Zo is alles optimaal te bepalen en is een goed plan van aanpak te maken. De asbestsanering in Wierden kan dan beginnen zodat de woning of het pand direct weer veilig te maken is. De asbestsanering wordt op verschillende manieren uitgevoerd, dit ligt aan het soort asbest wat aanwezig is. Ook de hoeveelheid van het asbesthoudende materiaal neemt hierin deel. Vaak kan de asbestsanering snel worden uitgevoerd, als er geen complicaties bijkomen kijken. Het is gemakkelijk om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Wij zorgen dat alles duidelijk is en zetten een methode van werken voor u op papier. Zo weet u precies hoe alles verloopt. 

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Aanwezigheid van alle belangrijke certificaten

  Milieu Control is te bereiken voor asbestsanering in Wierden, maar ook voor andere werkzaamheden. U kunt direct een offerte aanvragen. Wij doen de asbestinventarisatie en de sanering van asbest, maar verzorgen ook sloopwerkzaamheden en dakrenovatie. Dakrenovaties komen vaak kijken bij oude daken die toe zijn aan vervanging of reparatie. Het kan zijn dat het hier gaat om een asbestdak, maar dit kan ook een gewoon dak zijn. Dit doen wij met medewerkers die jarenlange ervaring hebben. Bovendien beschikken wij over de juiste certificaten om alles veilig uit te voeren. Het is daardoor goed mogelijk om uw woning asbestvrij te maken in Wierden. Neem direct contact op met Milieu Control wanneer u gebruik wilt maken van de diensten. U bent dan zeker van de best mogelijke service.