fbpx

Asbestsanering Tilburg

Asbestsanering in Tilburg

Asbest is een natuurlijke stof die jarenlang werd gebruikt in verschillende materialen voor onder andere in de bouw. Vooral in de jaren tachtig werd veel asbest toegepast in materialen waarmee woningen en gebouwen werden gebouwd. Enige tijd later is de productie van asbest bevattende materialen flink afgenomen en vanaf 1993 is het gebruik van asbest volledig verboden. Waar de stof eerst werd geprezen om zijn goed isolerende en brandwerende werking kwam men er later achter dat asbest gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Wanneer het asbesthoudend materiaal beschadigd raakt kunnen vezels vrijkomen welke schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Huizen en gebouwen en voor of rond de jaren 80 zijn gebouwd bevatten vaak nog asbest. Het wordt sterk aangeraden om het asbest uit deze gebouwen te verwijderen.

Wilt u een huis of pand in Tilburg renoveren of slopen dan is belangrijk om te weten of deze asbest bevat. U kunt Milieu Control inschakelen om een asbestinventarisatie voor u te doen. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat na inventarisatie ook de asbest voor u kan saneren.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Tilburg

  Milieu Control is een professioneel en gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring op te gebied van asbestsanering in Tilburg. Wij helpen u graag af van de asbest die in uw woning of in een ander gebouw zit. Weet u niet zeker of er zich asbest in de woning bevindt, dan kunt u eerst een asbestinventarisatie door ons laten doen. Wanneer u van plan bent om een woning te renoveren, te slopen of om een dak te vervangen van een woning die asbest bevat, dan is een asbest inventarisatierapport verplicht. Bij een inventarisatie bekijken wij of er daadwerkelijk asbest zit in de woning of het gebouw, op welke plekken en in welke hoeveelheid hier sprake van is. Daarnaast wordt onderzocht of er sprake is van losgebonden of vastgebonden asbest. Bij losgebonden asbest moeten er namelijk andere maatregelen worden genomen dan bij vastgebonden asbest. Na de asbestinventarisatie kunnen we beginnen aan de asbestsanering in Tilburg om uw woning weer volledig veilig te maken. Ook voor asbestsanering van boerderijen, schuren en overige gebouwen in Tilburg kunt u bij ons terecht.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Goed advies en vakmanschap

  Asbest verwijderen in Tilburg begint bij goed advies. Wanneer u de hulp van Milieu Control inschakelt brengen wij samen met u uw wensen in kaart met als doel de asbest op professionele wijze en volgens alle geldende richtlijnen te saneren. Hiervoor beschikken wij over alle juiste certificaten. Wij zijn een meedenkend en flexibel bedrijf dat u graag helpt om asbest zorgvuldig en voordelig uit uw woning, kantoorpand of ander gebouw in Tilburg te verwijderen. Wilt u de hulp van Milieu Control inschakelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een offerte aanvragen of een afspraak met ons maken, wij komen dan bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en zo alles duidelijk voor u op papier te zetten.