fbpx

Asbestsanering Rotterdam

Asbestsanering in Rotterdam

Asbest brengt schade toe aan de gezondheid, is tegenwoordig het devies. Dit was in het verleden niet bekend en het materiaal was populair in de bouw. Dat was te danken aan eigenschappen zoals het grote brandwerende vermogen. Dit maakte het heel geschikt voor gebruik in panden en woningen. Sinds de ontdekking van de gezondheidsrisico’s, is een asbestverbod van kracht. De gebouwen die voor dit verbod inging in 1993 zijn gebouwd, bevatten nog wel vaak asbesthoudend materiaal. Dit hoeft geen zorg te zijn. Totdat een verbouwing, renovatie of sloop gepland staat. In dat geval moet er door een professional actie worden ondernomen. Een bedrijf met goede kennis van zaken zal het asbest komen verwijderen. Dit is belangrijk om er veilig in te kunnen blijven leven.

Wilt u asbest laten verwijderen in Rotterdam? De partner hierbij is Milieu Control. Het is goed mogelijk om onderzoek naar asbest te laten doen en vervolgens het asbest te verwijderen op professionele wijze. Al het asbest wordt dan veilig en goed verwijderd. Neem direct contact met ons op. Wij kunnen u dan op de juiste wijze helpen!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbestsanering Rotterdam op vakkundige wijze uitvoeren

  Heeft u asbest in uw huis? Het is vaak niet zomaar zichtbaar. Dit maakt het uitvoeren van een goede asbestinventarisatie van waarde. Dit is de manier om de situatie inzichtelijk te maken. U weet dan waar asbest te vinden is en in welke mate het er zit. Daarnaast is te bepalen of het om vastgebonden of losgebonden asbest gaat. Dit is noodzakelijk om de asbest op de juiste manier te verwijderen. Dit moet uiteraard veilig gebeuren. Het is de bedoeling dat er geen asbestvezels vrijkomen. Daar is ervaring en kennis bij nodig. Dit helpt om te voorkomen dat er een gevaar voor de gezondheid van u en uw omgeving ontstaat wanneer het materiaal veilig wordt opgeruimd.

  Een goede inschatting van de gezondheidsrisico’s is waardevol. Daarom is het werken met een kenner ook net zo waardevol. Milieu Control is zeer bedreven in asbestsanering. Dit is allemaal mogelijk met dank aan onderzoek en inventarisatie. Ook het asbest verwijderen zelf kan op veilige wijze. Ook bij u in Rotterdam is Milieu Control dé partij voor asbestsanering. Dit geldt niet alleen voor woningen, maar ook voor schuren, boerderijen en kantoren. Het is slim om direct een vrijblijvende afspraak te maken met ons. Wij bekijken de situatie bij u ter plekken. Zo maken we een plan zodat u weet wat er nodig is om het asbest goed te verwijderen

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Asbestverwijdering door ervaring en certificering

  Bent u in Rotterdam op zoek naar een onderneming die asbest kan saneren. Milieu Control is direct in te schakelen. Het is een goede partner voor verschillende soorten werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld gaan om onderzoek en inventarisatie. Maar ook voor de sloopwerkzaamheden en dakrenovatie zijn wij beschikbaar. Alles wordt volgens de voorschriften verzorgd. Zo is veilig volgens de certificering te werken. U weet dan zeker dat uw woning in Rotterdam asbestvrij wordt opgeleverd. Milieu Control is de ideale partij om mee te werken. U kunt nu direct bellen om vrijblijvend een afspraak hierover te maken.