fbpx

Asbestsanering Overijssel

Asbestsanering in Overijssel

Als u in aanraking komt met asbest dan kan dit gevaarlijke gevolgen hebben voor uw gezondheid. Asbest kan namelijk leiden tot ernstige ziektes en het kan zelfs dodelijke gevolgen hebben. Asbest was een veel gebruikt materiaal in de bouw, dit werd tot 1994 gebruikt in Nederland. Toen ze erachter kwamen dat asbest dodelijke gevolgen kon hebben op mensen, was het verboden om nog asbest te gebruiken of te verwerken. Om de gezondheidsrisico’s te voorkomen is het verstandig om asbesthoudend materiaal veilig te laten verwijderen. Dit kunt u het beste laten doen door een gecertificeerd en ervaring bedrijf. Wilt u asbest laten verwijderen in Overijssel? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  In Overijssel asbest veilig laten verwijderen

  In de geschiedenis stond asbest altijd bekend als een uitstekend materiaal dat brandwerend en tegelijkertijd ook isolerend is. Daarnaast was het een goedkoop materiaal en werd het dus veel gebruikt voor het bouwen van woningen en gebouwen. Toch zijn ze erachter gekomen dat asbest toch niet zo goed was en juist erg slecht voor de gezondheid. Het is dan ook verstandig om asbest in uw woning zo snel mogelijk te laten verwijderen. Zo kunt u de gezondheidsrisico’s voorkomen en zorgen voor een veilige leefomgeving. Wij van Milieu Control staan graag voor u klaar bij het laten verwijderen van asbest in Overijssel. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Vanaf 2024 zijn alle asbestdaken verboden in Nederland, u dient dus voor die tijd asbestdaken te laten verwijderen. Deze asbestdaken zijn vooral te vinden op de grote schuren van boerderijen, maar kan ook zomaar op het schuurtje in uw tuin liggen. Naast asbestdaken kan verder in uw woning natuurlijk ook asbest zitten. Dit hoeft u niet gelijk met het blote oog te kunnen zien, maar het kan er zeker zitten. Weet u niet zeker of uw woning asbest bevat en bent u van plan om te gaan slopen of een dakrenovatie toe te passen. Dan dient u eerst een asbestinventarisatie uit te voeren, hiervoor kunt u ook terecht bij Milieu Control.

  Een ervaren bedrijf met de juiste certificaten voor asbestsanering

  Asbest verwijdert u niet zomaar, dit dient op een veilige manier te worden gedaan en u kunt dit het beste laten doen door een gecertificeerd bedrijf. Wij van Milieu Control geven u advies op maat en wij brengen samen met u uw wensen in kaart en ook de mogelijkheden worden op papier gezet. Daarnaast maken we ook een plan over hoe wij het asbest van uw woning in Overijssel het beste kunnen verwijderen op een veilige en goede manier. Voor meer informatie over het laten verwijderen van asbest (Overijssel) kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook eenvoudig online en vrijblijvende offerte aanvragen. Voor een voordelig tarief komen wij bij u het asbest veilig en tot in de puntjes verwijderen!

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!