fbpx

Asbestsanering Ommen

Asbestsanering in Ommen

Asbest is een stof die schadelijk is voor de gezondheid. Voordat dit duidelijk werd, is het op grote schaal gebruikt bij bouwwerkzaamheden. Destijds waren vooral de goede eigenschappen zoals het isolerend vermogen erg aantrekkelijk. Daarom werd het veel in woningen gebruikt. Toen ontdekt werd dat het materiaal ook een gevaarlijke kant had, werd het toepassen van asbest verboden. In de gebouwen die voor dit verbod uit 1993 gebouwd waren, was vaak wel asbesthoudend materiaal verwerkt. Dit is op zich geen probleem, behalve bij sloop, renovatie of verbouwingen. In dat geval is werken met een professioneel bedrijf dat beschikt over de juiste certificaten voor verwijdering een belangrijke zaak. Op die manier kan dan gezorgd worden dat het asbesthoudende materiaal toch goed verwijderd kan worden.

Als het om asbest verwijderen in Ommen gaat, dan is Milieu Control de juiste partner. Van het onderzoek naar het asbesthoudend materiaal, tot en met het veilig verwijderen is alles bij ons in goede handen. Wanneer u contact met ons opneemt, helpen wij u graag verder!

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Vakkundig asbest laten saneren in Ommen

  Wanneer uw huis asbest bevat, dan is dit vaak niet direct waarneembaar. Het is daarom belangrijk om eerst een goede asbestinventarisatie te laten doen. Dit geeft een goed beeld van de situatie. U weet dan direct of er asbest aanwezig is, in welke mate en op welke locatie. Bovendien wordt bekeken om welk type van het materiaal het gaat. Dit is belangrijk voor de manier waarop de maatregelen voor het verwijderen worden toegepast. Het is belangrijk dat de asbestvezels niet vrij kunnen komen. Dit dient dus ook met de grootst mogelijke zorg gedaan te worden. Op die manier is te garanderen dat er geen gevaarlijke situaties voor uw gezondheid en die van uw omgeving ontstaan.

  De risico’s voor de gezondheid zijn vrij groot als het om asbest gaat. Daarom is werken met een specialist essentieel. Milieu Control is die specialist die het saneren van asbest optimaal voor u verzorgt. Dit gaat dan om het hele proces van het onderzoek en de inventarisatie, tot en met het daadwerkelijk veilig verwijderen. Op die manier is de asbestverwijdering in Ommen bij u in de woning optimaal te verzorgen. Dit geldt ook wanneer het gaat om asbest verwijderen in andere gebouwen, schuren of boerderijen. Het is gemakkelijk om bij ons een vrijblijvende afspraak te maken. Wij komen dan langs om alles goed te onderzoeken en duidelijk op papier te zetten.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Een ervaren en gecertificeerde onderneming

  Wie in Ommen een bedrijf zoekt om asbest te verwijderen, kan direct met Milieu Control werken. Het gaat dan om alle verschillende werkzaamheden die hierbij komen kijken. Dus ook het onderzoek en de inventarisatie zijn door ons te verzorgen, evenals de sloopwerkzaamheden en dakrenovatie. Voor al deze werkzaamheden beschikken wij over de benodigde certificaten. Ook hebben wij veel ervaring in deze werkzaamheden. Wilt u er zeker van zijn dat uw woning in Zwolle asbestvrij gemaakt wordt? Dan is Milieu Control de ideale partij om mee samen te werken. Maak daarom direct een vrijblijvende afspraak!