fbpx

Asbestsanering Oldenzaal

Asbestsanering in Oldenzaal

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. Nu is dit bekende en openbare informatie. Enkele jaren geleden wist echter niemand dit. Toen was het vooral een handig bouwmateriaal dat goed in woningen en gebouwen toepasbaar was. Het kon goed isoleren en was brandwerend. Dit maakte het een geschikt materiaal. Al snel bleek echter dat er ook nadelen aan zaten en werd asbest in 1993 verboden voor gebruik in de bouw. Veel gebouwen van voor die tijd bevatten het echter wel nog altijd. Wanneer dan een verbouwing of sloop gepland staat, komt het asbesthoudend materiaal weer naar voren. Het is dan belangrijk om hier op een goede manier mee om te gaan. Daar is dan de hulp van een ervaren en gecertificeerd bedrijf voor nodig. Het is nooit verstandig om asbest zelf te gaan verwijderen, dit omdat het gevaarlijke gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen.

Als het gaat om asbest verwijderen in Zwolle is Milieu Control de plek waar u moet zijn. Wij verzorgen het onderzoek naar asbesthouden materiaal. Ook verwijderen wij het op een veilige wijze. Neem contact met ons op. Zo kunnen onze specialisten u meer vertellen.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest saneren in Oldenzaal professioneel aanpakken

  Een probleem met asbest is dat het vaak niet goed te herkennen is. Het is vaak verstopt achter andere bouwmaterialen. Wanneer het vermoeden bestaat dat er asbesthoudend materiaal gebruikt is, dan is het doen van een asbestinventarisatie een slimme zet. Er wordt dan gekeken of het vermoeden juist is. Indien dit het geval is, wordt gekeken naar het soort asbest: losgebonden of vastgebonden. Dit is nodig om de juiste veilige werkwijze te bepalen. Daarnaast is het goed om te weten waar het materiaal zit en hoeveel asbest er te vinden is. Al deze informatie helpt de professionals om het op een veilige wijze te kunnen verwijderen. Dit is wat uiteindelijk het belangrijkste hierin is.

  De risico’s voor de gezondheid zijn zeer groot wanneer u met asbest in aanraking komt. Daarom is professioneel verwijderen essentieel. Milieu Control is graag bereid om het saneren van asbest in Oldenzaal te verzorgen. Dit begint zo nodig met het uitvoeren van een asbestinventarisatie om een compleet beeld te vormen. Daarna is dan snel te zorgen voor een gezonde situatie dankzij de asbestsanering in Oldenzaal. Ook voor asbestsanering in andere soorten gebouwen is door ons te verzorgen. U maakt dan direct een vrijblijvende afspraak. Wij komen de situatie ter plekke bekijken om de mogelijkheden met u te bespreken. U krijgt dan direct duidelijkheid van onze manier van aanpakken. Deze aanpak zal te allen tijde veilig zijn voor zowel u als uw omgeving.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Veel ervaring en alle certificaten

  Milieu Control is niet zonder reden de beste partner voor het saneren van asbest in Oldenzaal. Het is gemakkelijk mogelijk om een offerte aan te vragen voor verschillende werkzaamheden. Wij kunnen naast de sanering en inventarisatie van asbest ook sloopwerkzaamheden en dakrenovatie verzorgen. Omdat wij de juiste certificaten hebben, is veilig werken een belangrijke vereiste voor ons. Bovendien is onze werkwijze gebaseerd op jarenlange ervaring. Wilt u uw woning asbestvrij in Oldenzaal maken bij een verbouwing? Neem contact op met Milieu Control om zekerheid te hebben over de manier van werken bij het saneren.