fbpx

Asbestsanering Nijmegen

Asbestsanering in Nijmegen

Asbest is een verzamelnaam voor verschillende natuurlijke stoffen. De stof heeft verschillende voordelen, asbest is namelijk voordelig, brand- en slijtvast. Dankzij deze voordelen werd asbest toegevoegd aan diverse bouwmaterialen die werden gebruikt bij de bouw van woningen en ander gebouwen. Later bleek pas dat asbest niet enkel voordelen had maar ook gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen. Wanneer asbest in gebonden toestand verkeerd bestaan er geen risico’s. De asbestvezels kunnen echter beschadigd raken waardoor deze loskomen en in de buitenlucht terecht kunnen komen. Wanneer men deze voor langere tijde inademt kunnen ernstige longziektes ontstaan. Het gebruik van asbest werd in 1993 verbonden. Tot op heden zijn er nog vele woningen en panden die voor die tijd zijn gebouwd en nog steeds asbest bevatten. Wanneer uw woning of bedrijfspand in Nijmegen asbesthoudend materiaal bevat, kunt u de asbest laten verwijderen. Milieu Control is een gecertificeerde asbestsaneerder die schadelijke gevolgen door asbest in uw woning of pand kan helpen voorkomen.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Nijmegen

  Asbest moet worden verwijderd door een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf. Milieu Control is een gecertificeerd SC-530 bedrijf dat gespecialiseerd is in asbestsanering in Nijmegen en ervoor kan zorgen dat asbest uit uw woning of pand in Nijmegen goed en veilig wordt verwijderd. Wilt u asbest saneren in Nijmegen, dan dient u dit eerst bij de gemeente Nijmegen te melden. Een inventarisatierapport is in dit geval verplicht. Milieu Control is tevens gespecialiseerd in asbestinventarisatie. Wij onderzoeken of en hoeveel asbest er aanwezig is. Dit brengen wij voor u in kaart en daarna wordt een saneringsplan opgesteld. Vervolgens kunnen wij zo snel mogelijk voor u beginnen met het verwijderen van asbest in Nijmegen. Wij komen natuurlijk eerst bij u langs om alles in kaart te brengen, bij Milieu Control bent u ervan verzekerd dat u niet voor verassingen komt te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Professionaliteit en uitstekende service

  Milieu Control is een uiterst professioneel bedrijf dat u graag helpt met asbest verwijderen in Nijmegen. Onze professionele medewerkers bieden vakmanschap en onze service is uitstekend. Daarbij hechten wij belang aan duidelijke en heldere communicatie, zijn wij flexibel en transparant. Wij komen langs voor een inventarisatie en bekijken vervolgens hoe we het verwijderen van de asbest het beste kunnen aanpakken. Onze plannen worden voor u op papier gezet zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij verwijderen asbest in woningen in Nijmegen maar ook voor het verwijderen van asbest in een oude schuur of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Wilt u onze hulp in Nijmegen inschakelen? Dan kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. Voor vragen of meer informatie, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.