fbpx

Asbestsanering Meppel

Asbestsanering in Meppel

Asbest is een gevaarlijke stof die in de jaren 80 veel werd verwerkt in materialen die werden toegepast bij het bouwen van woningen en andere gebouwen. In die tijd zag men asbest als een goed product, de stof is namelijk brandwerend en slijtvast waardoor het lange tijd meegaat. Op een gegeven moment werd duidelijk dat asbest niet alleen maar voordelen had. Asbestvezels kunnen beschadigd raken en in de buitenlucht terecht komen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer men de vezels inademt deze vastlopen in de luchtwegen en longblaasjes. Wanneer dit lange tijd gebeurt, kan dit ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben. Dit kan bijvoorbeeld ernstige longziektes veroorzaken. Sinds 1993 is het gebruik van asbest dan ook verboden. In Nederland bevinden zich nog vele woningen en gebouwen die voor deze tijd zijn gebouwd en asbest kunnen bevatten. Is dat het geval, dan is het verstandig om de asbest door een professional te laten verwijderen. Voor asbestsanering van uw woning of bedrijfspand in Meppel kunt u de hulp inschakelen van Milieu Control.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Meppel

  Asbest verwijderen in Meppel mag u niet zelf doen, aangezien dit gevaren met zich mee kan brengen. U moet asbestsanering daarom altijd laten uitvoeren door een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf. Milieu Control is een gecertificeerd SC-530 bedrijf dat gespecialiseerd is in asbestverwijdering en asbest kan verwijderen uit uw woning of ander gebouw in Meppel. Wanneer u een vermoeden heeft van asbest kunt u ons inschakelen voor een inventarisatie. Bij de asbestinventarisatie bekijken wij of er asbest aanwezig is, op welke plekken het aanwezig is en in welke hoeveelheid. Er wordt een asbestinventarisatierapport opgesteld. Naar aanleiding van de uitkomst van het onderzoek kan er plan worden opgesteld voor de asbestsanering in Meppel. Wij stellen u daarbij uiteraard op de hoogte van alle stappen die we ondernemen zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Vakkundige medewerkers en duidelijke afspraken

  Milieu Control is een bedrijf dat gespecialiseerd is in asbestinventarisatie en asbestsanering in Meppel, maar ook voor sloopwerkzaamheden en dakrenovatie kunt u bij ons terecht. Wij werken enkel met vakkundige medewerkers en hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied. Wij verzekeren u van een vertrouwelijke partner die volgens alle geldende richtlijnen werkt en volgens de heldere afspraken die worden opgesteld. Wij kunnen asbest verwijderen in Meppel, maar ook voor asbestsanering van overige gebouwen of schuren kunt u bij ons terecht. Voor vragen, meer informatie of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak in voor een adviesgesprek!