fbpx

Asbestsanering Lelystad

Asbestsanering in Lelystad

Asbest vormt een gevaar voor de gezondheid. Deze gevaarlijke stof stond er echter lange tijd om bekend dat het een sterk, slijtvast en voordelig natuurlijk product was dat bestand is tegen hoge temperaturen. Om die reden werd asbest vaak in combinatie met andere producten gebruikt bij de bouw van huizen en andere gebouwen. Sinds 1993 is het gebruik van asbest verboden. Er wordt dus al tijdenlang geen gebruik meer gemaakt van asbest, maar een groot deel van de woningen of panden die voor 1993 zijn gebouwd bevatten nog steeds asbest. Inmiddels zijn we bekend met de gezondheidsrisico’s van asbest. Wanneer asbesthoudend materiaal beschadigd raakt, kunnen er asbestvezels vrij komen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is daarom van groot belang om in geval van een woning of een bedrijfspand dat asbest bevat, de hulp in te schakelen van een professioneel en gecertificeerd bedrijf voor het verwijderen van asbest.

Voor asbestsanering in Lelystad kunt u de hulp inschakelen van Milieu Control.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Lelystad

  Milieu Control is een gecertificeerd SC-530 bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest. De aanwezigheid van asbest is vaak niet met het blote oog te zien. Wanneer u het vermoeden heeft dat er asbest aanwezig is in uw woning of bedrijfspand, dan kunt u hiervoor een asbestinventarisatie laten doen door Milieu Control. Hierbij bekijken wij of er daadwerkelijk sprake is van asbest en op welke plekken en in welke hoeveelheid deze aanwezig is. Ook wordt onderzocht welke vorm van asbest aanwezig is aangezien voor de verschillende vormen van asbest een andere wijze van behandeling benodigd is. De aanwezigheid van asbest wordt in kaart gebracht en vervolgens stellen wij een saneringsplan op. Daarna kunnen wij beginnen met asbest verwijderen in Lelystad, waarbij wij uw woning of bedrijfspand geheel veilig en asbestvrij maken.

  Naast woningen en bedrijfspanden kunt u ook voor asbestsanering in boerderijen, schuren of andere gebouwen in Lelystad bij ons terecht. Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om alles in kaart te brengen. U bent bij ons verzekerd van duidelijke afspraken waarbij u niet voor verassingen komt te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Jarenlange ervaring en professioneel advies

  Kiest u voor asbestsanering in Lelystad door Milieu Control, dan kiest u voor jarenlange ervaring, vakmanschap en duidelijke afspraken en offertes. Het begint allemaal bij professioneel advies dat wordt gegeven wanneer wij samen met u al uw wensen in kaart hebben gebracht. Vervolgens worden de doelen door ons opgesteld om deze volgens de van toepassing zijnde richtlijnen de asbestsanering op de juiste manier uit te voeren. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek in Lelystad. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.