fbpx

Asbestsanering Assen

Asbestsanering in Haarlem

Asbest is een natuurlijk materiaal met vezelstructuur dat in de jaren 80 veelvuldig werd verwerkt in bouwmaterialen en werd toegepast bij de bouw van woningen en andere panden. Het werd in die tijd gezien als een goed product dankzij de slijtvaste en brandwerende eigenschappen waardoor het lange tijd mee ging. Asbest bleek echter niet enkel voordelen te hebben. Het materiaal kan ontzettend slecht zijn voor de gezondheid. Asbestvezels komen in de buitenlucht terecht wanneer deze beschadigd raken. Wanneer de vezels worden ingeademd lopen zij vast in de luchtwegen en longblaasjes. Wanneer men de vezels langere tijd inademt kan dit ernstige gezondheidsproblemen waaronder longziektes veroorzaken. Sinds 1993 is het gebruik van asbest verboden, maar woningen en gebouwen die voor deze tijd zijn gebouwd kunnen nog asbest bevatten. Bevat uw woning of pand in Haarlem asbest of heeft u hiervan een vermoeden? Schakel dan de hulp in van Milieu Control, een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring in de asbestinventarisatie en asbestsanering in Haarlem.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Haarlem

  Het verwijderen van asbest mag u nooit zomaar zelf doen, dit kan gevaren met zich meebrengen. Milieu Control is een gecertificeerd SC-530 bedrijf dat gespecialiseerd is in asbestverwijdering en heeft hierin jarenlange ervaring. Heeft u een vermoeden van asbest in uw woning of een ander gebouw in Haarlem, dan schakelt u ons in voor een inventarisatie. Hierbij kijken wij of er daadwerkelijk asbest aanwezig is, op welke plekken de asbest aanwezig is en stellen wij de hoeveelheid hiervan vast. Dit wordt opgenomen in het asbestinventarisatierapport dat wij opstellen. Aan de hand van de uitkomst van de inventarisatie kunnen we een plan opstellen voor de daadwerkelijke asbestsanering. Wij bespreken onze plannen met u en stellen u daarbij volledig op de hoogte van alle stappen die we zullen ondernemen zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Vakmanschap en uitstekende service

  Milieu Control is een professioneel en flexibel bedrijf dat u graag helpt bij het inventariseren of verwijderen van asbest in Haarlem. U kunt bij ons terecht voor asbestsanering in woningen maar ook voor het verwijderen van asbest uit een kantoorpand of oude schuur schakelt u onze hulp in. Onze eigen werknemers bieden uiterst vakmanschap en u bent bij ons verzekerd van een uitstekende service. Wij hechten belang aan open en duidelijke communicatie en werken uiteraard volgens alle van toepassing zijnde richtlijnen. Wilt u meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan.