fbpx

Gelderland

Asbestsanering in Gelderland

Asbest is een natuurlijke stof die erg gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Vroeger werd asbest veel toegepast bij de bouw van huizen en andere gebouwen. Asbest is namelijk een brandwerend materiaal en daarnaast ook nog een goed isolerend. Toch is het materiaal niet zo goed als ze toen allemaal dachten. Asbest kan namelijk gevaarlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen die zelfs dodelijk kunnen zijn. In 1993 werd het gebruik en verwerken van asbest pas verboden, maar er zijn tegenwoordig nog veel woningen en gebouwen die het asbesthoudende materiaal bevatten. Om een veilige leefomgeving te creëren is het goed om het asbest te laten verwijderen. Wil u graag asbest laten verwijderen in Gelderland? Dan bent u bij Milieu Control aan het juiste adres. Wij kunnen uw woning asbestvrij maken, ook voor het asbest saneren van andere bouwwerken staan wij voor u klaar.

Offerte asbest verwijderen aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Asbest laten verwijderen van uw woning in Gelderland

  Als uw woning asbest bevat, dan moet in de meeste gevallen verwijderd worden om zo gezondheidsrisco’s te voorkomen. Vastgebonden asbest kan in de meeste gevallen niet zo veel kwaad, maar bij losgebonden asbest zijn de gevaren een stuk groter. Toch kunt u voor alle zekerheid beide vormen van asbest laten verwijderen in Gelderland. Naast dat het gebruik van asbest verboden is geworden, zijn asbestdaken vanaf 2024 verboden. Daarvoor dienen dus alle asbestdaken verwijderd te zijn. Veel asbestdaken zijn te vinden op boerenschuren, maar ook op een schuurtje bij u in de tuin of op uw garage. Om deze asbestdaken zo goed en veilig mogelijk te laten verwijderen kunt u contact opnemen met Milieu Control. Wij komen graag bij u in Gelderland om zo uw dak of een ander deel van de woning asbestvrij te maken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het uit laten voeren van een asbestinventarisatie. Deze dient vaak eerst te worden gedaan voordat de asbestsanering ook daadwerkelijk uit kan worden gevoerd.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Een ervaren bedrijf met de juiste certificaten

  Voor het veilig laten verwijderen van asbest in Gelderland is een gecertificeerd bedrijf van belang. Wij van Milieu Control beschikken over de juiste certificaten en daarnaast jarenlange ervaring om zo de asbestinventarisatie tot in de puntjes uit te kunnen voeren. Wij kunnen uw woning in Gelderland asbestvrij maken, dit geldt ook voor andere gebouwen en bouwwerken. Voor meer informatie over het laten verwijderen van asbest in Gelderland kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van de juiste informatie en advies op maat. Zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan en alles wordt duidelijk voor u in kaart gebracht. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0546 57 44 72, ook kunt u eenvoudig een mail sturen naar info@milieu-control.nl. Daarnaast kunt u bij ons online een vrijblijvende offerte aanvragen voor asbestsanering, maar ook voor asbestinventarisatie, dakrenovatie of sloopwerkzaamheden in Gelderland.