fbpx

Asbestsanering Flevoland

Asbestsanering in Flevoland | Milieu-Control

Bent u van plan om uw woning te gaan verbouwen en is de woning gebouwd vóór 1994? Dan is de kans groot dat er gebruik gemaakt is van asbest bij de bouw van uw woning. In dat geval is asbestsanering onvermijdelijk omdat er anders schadelijke stoffen vrij kunnen komen als u toch gaat verbouwen. We onderscheiden twee soorten asbest, namelijk losgebonden asbest en hecht gebonden asbest. Beide asbestsoorten kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid als de vezels los zouden komen. Het is dus belangrijk om veilig om te gaan met asbest.

Bent u op zoek naar een partij die asbestsanering voor u kan uitvoeren in de omgeving van Flevoland? Milieu-Control is werkzaam door heel Nederland en u kunt ons inschakelen voor het verwijderen van asbest in Flevoland. Asbest is een zeer gevaarlijke stof en kan in de ergste gevallen zelfs kanker veroorzaken. Voor asbestsanering uit uw pand of woning kunt u contact met ons op opnemen.

Asbest laten verwijderen

Omdat asbest erg schadelijk voor de gezondheid kan zijn, is het belangrijk dat wanneer er sprake is van asbest in een woning er een bedrijf bij komt die expertise heeft op het gebied van asbestsanering. Milieu-Control is een partij die u kunt inschakelen voor asbestinventarisatie, asbestsanering, dakrenovatie en sloopwerkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verwijderen van asbest zijn we de ideale partner om uw woning effectief en zorgvuldig asbestvrij te maken. Asbestsanering in Flevoland? De specialisten van Milieu-Control staan graag voor u klaar. Vraag direct een offerte aan en we kunnen op zeer korte termijn met onze werkzaamheden beginnen.

Milieu Control NL - Specialisten in asbestverwijdering

Specialisten in asbestverwijdering

Wij kunnen twee vormen van asbestinventarisatie voor u uitvoeren. Bij type A gaan we op zoek naar asbesthouden materiaal wat direct waarneembaar is. Deze vorm van asbestinventarisatie wordt vaak uitgevoerd bij de aanvraag van een sloopvergunning. Bij type B asbestinventarisatie gaan we op zoek naar asbest wat niet direct waarneembaar is. Het kan zijn dat asbest verwerkt zit in andere materialen zoals betonnen muren, om dit te vinden worden er speciale maatregelen door ons getroffen en komen we met alle benodigdheden om de asbest om te kunnen sporen. Voor asbestinventarisatie en asbestsanering in de provincie Flevoland kunt u contact met ons opnemen!

Eenvoudig een offerte aanvragen

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het telefoonnummer (0546) 24 11 22.