fbpx

Asbestsanering Emmen

Asbestsanering in Emmen

De natuurlijke grondstof asbest werd jarenlang verwerkt in verschillende producten, voornamelijk in de bouw en voertuigindustrie. Asbest is slijtvast en brandwerend, waardoor de stof lang meegaat. Dit werd jaren geleden als groot voordeel gezien waardoor de stof ontzettend veel werd gebruikt. Op een gegeven moment werd echter bekend dat asbest niet enkel voordelen heeft maar ontzettend slecht kan zijn voor de gezondheid. In gebonden toestand verricht asbest geen schade aan. Wanneer asbestvezels echter vrij komen kan dit wel ontzettend schadelijk zijn. Wanneer huizen of andere gebouwen worden gesloopt of verbouwd kunnen de schadelijke asbestvezels vrij komen en om gezondheidsrisico’s te verkleinen is het van groot belang om het asbest te laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf.

Voor asbestsanering in Emmen kunt u terecht bij Milieu Control. Wij zijn een gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf dat uw woning of bedrijfspand voordelig asbestvrij kan maken.

Offerte asbestsanering aanvragen

  Gecertificeerd bedrijf
  Eigen werknemers in dienst
  Jarenlange ervaring
  Transparante offertes
  Meedenkend en flexibel

  Asbest verwijderen Drenthe

  Veilig asbest laten verwijderen in Emmen

  Vanaf 1993 is het verboden om asbest te gebruiken. Woningen of panden die in de jaren voor 1993 zijn gebouwd kunnen echter nog wel asbest bevatten. Wilt u een woning of bedrijfspand in Emmen renoveren of slopen, dan is het belangrijk om een asbestinventarisatie te laten uitvoeren. Milieu control kan voor u een asbestinventarisatie uitvoeren conform de SC-530 norm. Hierbij wordt onderzocht of er daadwerkelijk sprake is van asbest, op welke plekken het zich bevindt en in welke hoeveelheid. Daarbij onderzoeken wij ook of sprake is van losgebonden of vastgebonden asbest is. Bij losgebonden asbest dienen er namelijk andere maatregelen te worden genomen dan in het geval van vastgebonden asbest. Als het sprake is van losgebonden asbest, dan is de kans groot dat er asbestvezels vrij kunnen komen die een gezondheidsrisico kunnen vormen. In dit geval is extra voorzichtigheid geboden bij het asbest verwijderen in Emmen.

  Milieu control is gespecialiseerd in asbestinventarisatie en asbestsanering in Emmen, maar ook voor sloopwerkzaamheden en dakrenovatie kunt u bij ons terecht.

  Asbest in uw woning en wilt u graag advies? Onze specialisten staan graag voor u klaar!

  Vakmanschap en transparante offertes

  Milieu Control is een flexibel en meedenkend bedrijf dat u graag helpt om asbest in uw woning, bedrijfspand of ander gebouw in Emmen op een zo goed mogelijk en voordelige manier te verwijderen. Onze eigen werknemers verzekeren u van professioneel advies en bieden uiterst vakmanschap. Wij beschikken over de juiste certificaten waardoor we de verschillende werkzaamheden veilig en compleet kunnen uitvoeren. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen die wordt opgesteld op basis van onze voordelige tarieven. Wilt u meer informatie dan kunt eenvoudig contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder.